Gwyneth Paltrow úgy gondolja, az angolok sokkal intelligensebbek, mint az amerikaiak, de valószínűleg csak be akar nyalni. A színésznő imád Londonban élni, és szeretné, ha a gyereke tudós lenne.

Gwyneth Paltrow szerint a britek sokkal civilizáltabbak és intelligensebbek, mint az amerikaiak, adta hírül büszkén az angol Ananova hírportál. A színésznő maga is Londonban lakik férjével, a Coldplayes Chris Martinnal és kislányával együtt. Paltrow nagyrészt kerüli a feltűnést, nemrégiben nyilatkozta is, sokan mulatnak is rajtuk, mennyire egyszerű életet élnek. Az amerikai színésznő szerint benne a sznobság szikrája sincs, igaz tud pikírt és kritikus megjegyzéseket tenni másokra, de semmiképpen sem néz le senkit.

Nem kell összecsukni a babakocsit

"Imádok Londonban élni" - áradozott Paltrow a Digitalspy című lapnak. "Szerintem itt sokkal intelligensebbek és civilizáltabbak az emberek mint Amerikában. Imádom, hogy bármikor leinthetek egy taxit az utcán, és betehetem a csomagtartóba a babakocsit anélkül, hogy össze kéne csuknom, imádom a parkokat, az állatkertet és Regents parkot. Imádom a helyeket, ahová vacsorázni járunk, imádom a barátaimat. Ez egy nagyon-nagyon jó város!"

Paltrow mindezzel valószínűleg csak be akart nyalni a briteknek, akik nemrégiben igencsak megharagudtak rá, mivel Paltrow koszos, büdös helynek titulálta Angliát. Az Amerikából származó színésznő leginkább az időjárásra panaszkodott, az angolok azonban egyáltalán nem találják kétségbe ejtőnek azt az évi 153 esős napot, főleg hogy hó szinte soha sincs. Az ominózus elszólás után a legtöbb brit újság kötelezőnek érezte, hgy beszóljon Paltrow-nak, mondván öt éve nem csinált egy jó filmet sem, és a gyerekét meg egy gyümölcsről nevezte el.

Meg a jó mellek

A hírek szerint azonban Paltrow nem csak Londont imádja, hanem Madonna melleit is, mert szerinte fantasztikusak. Paltrow és a néhány éve szintén Angliában élő Madonna egyébként régóta barátok, és a színésznő nemrégiben fedte fel, hogy nagy rajongója, barátnője melleinek. Paltrow egy rádióműsorban beszélt erről, ahol meglehetősen provokatív kérdésekkel bombázták, például azzal, ha a férjén kívül másnak az ágyába is bebújhatna, ki lenne az? Paltrow azonban ezt a kérdést is állta, és válaszként Phil Selwayt, a Radiohead basszusgitárosát nevezte meg.

Erre azonban mostanában nem igen fog sor kerülni, hiszen Paltrow egyelőre jól megvan férjével, és éppen második gyermekét várja, aki a hírek szerint fiú lesz, és hasonlóan bolondos nevet kap majd, mint Apple, a család ugyanis imádja a furcsa neveket. Paltrow családjában sok embernek van szokatlan neve, és a színészek száma sem kevés, például Paltrow anyja és nagyanyja. A színésznő azonban nem szeretné, ha az ő gyermeke is színész lenne, Apple például megérzései szerint vagy művész, vagy tudós lesz. Paltrow utóbbinak örülne a legjobban.