Gwyneth Paltrow férje nélkül jelent meg az Oscar-díj kiosztóján, ezért mindenki igazolódni látja azt a pletykát, hogy házassága bajban van. Paltrow mindent tagad, de a jól értesültek szerint volt szerelménél, Brad Pittnél sírta ki magát.

Többször lehetett olvasni, hogy Gwyneth Paltrow és férje Chris Martin házassága koránt sem olyan boldog, mint amilyennek indult. A pár 2002-ben találkozott egy Coldplay koncerten, és rá egy évre össze is házasodtak. Kislányuk születése után a zenész férj állítólag alig járt haza, és inkább új albumán dolgozott a stúdióban. Közeli ismerőseik szerint Martin napi 18 órát dolgozott és csak aludni tért haza.

Nem akar nyilvánosságot

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow
Paltrow sorra cáfolta ezeket a pletykákat, ám az Oscar-díjkiosztóra mégis férje nélkül érkezett. A gála legszebbjének kikiáltott dekoltázs és a hozzá tartozó színésznő azonban ismét mindenkit biztosított, házasságukkal semmi baj, csak egyszerűen nem akarta a férjét és magánéletét belekeverni a színészvilágba. A brit bulvársajtó azonban tudni véli, a pár kétségbeesetten próbál lavírozni a szülői feladatokkal járó kötelezettségek, és a szakmai elvárások között.

Gwyneth Paltrow ugyanakkor közeli ismerőseinek, többek között Oprah Winfreynek azt nyilatkozta, nem érti hogy tudnak mások ennyire a nyilvánosság középpontjában élni. Mindenki tudja róluk ha összejönnek valakivel, vagy éppen szakítanak, Paltrow pedig azt fejtegette, hogy nem akar közéjük tartozni. Ezért is nem hozta a férjét a gálára. "Olyan mintha az egész világot meghívnám a magánéletembe. Én ezt nem szeretném" - mondta a színésznő.

Brad Pitthez futott

Ennek ellenére, többen biztos forrásból tudni vélik, hogy Paltrow és Martin házassága bajban van, és hogy a színésznő volt szerelméhez, Bard Pitthez futott vigaszért. A két színész jó kapcsolatban maradt a szakítás után, és mióta Pitt szakított Anistonnal, még élénkebb viszonyt ápol volt kedvesével. Pitt beszélte rá Paltrow-t, hogy térjen vissza a vászonra, és fel is ajánlott neki egy szerepet új, Running with Scissors (Ollókkal rohangálni) című filmjében. Paltrow elfogadta a szerepet, annak ellenére, hogy korábban azt nyilatkozta, most egy darabig csak anyaságra szeretne koncentrálni; kislánya, Apple, még egy éves sincs.

Paltrowt és férjét nemrégiben egy étteremben hallották hangosan veszekedni, miután nem kaptak megfelelő asztalt. Fültanúk szerint a veszekedés az asztalhiányból fakadóan indult, később azonban személyes dolgokat kezdtek egymás fejéhez vagdosni. Ez persze az égvilágon semmit sem bizonyít, hiszen veszekedések minden kapcsolatban előfordulnak, mondják a színésznő házasságának féltői. Paltrow szóvivője, Stephen Huvane is cáfolta azokat a pletykákat, miszerint a házaspár között gondok lennének. "Rendkívül boldogok együtt" -szögezte le a szóvivő.