horoszkóp

Gwyneth Paltrow feledékeny lett a szüléstől

2005.04.18. 09:37
Sok gondja van mostanában Gwyneth Paltrownak. Sokak szerint megromlott a viszonya férjével, és ráadásul memóriája is rohamosan gyengül. A szülés óta arra sem emlékszik, milyen nap van, és csak nagy nehézségek árán tudja megjegyezni a szövegeit.

Gwyneth Paltrow úgy véli, sokkal rosszabb lett a memóriája szülés után, és ez negatív irányba befolyásolja szakmai teljesítményét, hiszen sokszor nem tudja megjegyezni a szövegeket. "Régen sosem volt ezzel gondom, kitűnő volt a memóriám, bármit megjegyeztem, de amióta gyereket szültem vége, mindent elfelejtek. Tényleg fantasztikus memóriám volt, most meg arra sem emlékszem, milyen nap van" - panaszkodott a színésznő. Paltrow egyébként régóta nem vállalt szerepet, hogy minél többet tudjon lányával, Apple-lal lenni. Most azonban a Running with Scissors című filmmel visszatért a vászonra, és akkor tűnt fel neki, hogy sokkal nehezebben jegyzi meg a szövegeket, mint előtte.

Sok a gond

Gwyneth Paltrow
Paltrow a londoni Szent Martin Drámaközpontban tartott előadást, és ott vallott a szereptanulás nehézségeiről. Őszintén elmondta azt is, nagyon érzékeny a természete, és ez sokszor gondot okoz a magánéletében is.

"Nem tudom, hogy ez áldás vagy átok. Bemegyek valahová, és egyszerűen érzem, ha valakinek rossz a hangulata vagy mérges, és azonnal én is olyan hangulatba kerülök. A munkámban ez persze hasznos, de a magánéletben sokszor gondot okoz. Mindent magamra veszek még akkor is ha, nem rám vonatkozik. Ez valami régimódi nárcizmus lehet" - mondta hallgatóságának.

Paltrownak azonban nem csak a szöveg megjegyzésével, hanem akcentusával is gondjai vannak. Mint azt őszintén feltárta naponta 15 percet gyakorol, hogy tökéletesítse angol kiejtését, ami sokszor amerikaira sikeredik.

A színésznővel a Drámaközpont igazgatója, Vladimir Mirodan készített interjút abból az alkalomból hogy a központban új filmes képzés indult. Paltrow főként a filmes és színpadi szereplés különbségeiről beszélt, és úgy gondolta, míg a színpad egyféle biztonságérzetet nyújt, a filmben hatalmas spontaneitásra van szükség. A színészkedés mellett Paltrow sok reklámban szerepel, a legújabb hírek szerint ő lesz a Damiani olasz ékszercég új arca.