horoszkóp

Gwyneth Paltrow gyerekei hírességekkel barátkoznak

2007.03.05. 11:55
Gwyneth Paltrow és celeb-mama barátai gyakran összejönnek a világ legstílusosabb gyerekpartijaira.

Az Angliában élő színésznő szépen idomult a helyi celebmamák közé, így gyerekeinek sem kell beérnie társaságként a szomszéd kölkökkel. „Barátaimmal mint például Stella McCartneyval vagy Madonnával gyakran találkozunk, a gyerekeinkkel együtt. Általában miután lefektetjük őket, mi még fennmaradunk egy pohár borra.” - osztotta meg családias társasági életük részleteit a közzel a Paltrow a Vogue spanyol kiadásában.

Anya kétszer

Gwyneth Paltrow

A 34 éves színésznőnek, és férjének, Chris Martinnak két gyereke van: kislányuk Apple, aki májusban lesz három éves és Moses, aki tizenegy hónapos.

Madonnának és Guy Ritchienek is kettő, a tízéves Lourdes, és a hatéves Rocco, akik mellé mostanában szerezték be az örökbe fogadni szándékozott 17 hónapos malawi kisfiút, David Bandát. Stella McCartney és Alashdair Willis szintén két gyereket nevelnek: a kétéves Millert és a három hónapos Baileyt.

A legcsodásabb szerepe

Paltrow az elmúlt pár évben hátat fordított a filmezésnek, hogy gyerekeire tudjon fókuszálni, és úgy találja, hogy HTB-nek lenni csodálatos dolog. Az anyaszereptől pedig még mindig teljesen el van ájulva: „Ha ránézek a lányom bőrére, úgy érzem ez a legcsodálatosabb dolog a világon” mondta el a Vogue spanyol kiadásának. Attól azért nem fél, hogy a női szerep számára már csak az anyaságot jelenti: „Persze ez idővel változik, de ahogy idősödik az ember, úgy válik egyre bölcsebbé, és jobbá. Egy érett nő ismeri magát, és az nagyon szexi.”