horoszkóp

Gwyneth Paltrow kihagyta a saját buliját

2008.04.28. 08:09
Gwyneth Paltrow nem jelent meg az új filmje premierje után tartott partin, ahol a család és a vendégsereg várta. Menekülni akart a fotósok elől, hogy be tudják tartani férjével tett fogadalmukat. A színésznő sajtósa szerint már hetekkel ezelőtt lemondta a luxuspartit, mások szerint pedig csak a buli előtt néhány perccel telefonált, hogy ne várják. A film másik főszereplője, Robert Downey Junior is vele tartott és egy másik étteremben ünnepeltek.

A hollywoodi nagykutyák nem sajnálják pénzt ha arról van szó, hogy rendezzenek egy extravagáns partit, ahogy azt tette múlt héten Gwyneth Paltrow is. A fényűző bulit egy exkluzív londoni étterembe tervezték, ahová a színésznő családja és harminc közeli barátja volt hivatalos. A költségek 60 ezer fontra (19,2 millió forint) rúgtak, amiért a legjobb minőségű pezsgőt és koktélokat szolgálták volna fel, ahogy azt Paltrow előre megrendelte – adta hírül a Daily Mail. A színésznő azonban az utolsó pillanatban lefújta a bulit és egy másik helyre ment vacsorázni. Paltrow döntése mögött nyilvánvalóan az a hosszú ideje tartó elhatározás állt, miszerint nem hagyja, hogy nyilvános helyen lefotózzák férjével, Chris Martinnal.

Nem kevés előkészület irányult arra, hogy megakadályozzák, hogy lesifotósok le tudják kapni őket a London belvárosában lévő Cocoon étteremben. Ennek ellenére a pár utolsó pillanatban úgy döntött, hogy mégsem vállalja ennek kockázatát és inkább elmentek egy rögtönzött vacsorára Robert Downey Juniorral és producer feleségével, Susan Levinnel.

A hirtelen jött döntés miatt nem kevés a Paramount Picturesnél magas pozícióban lévő ember kényszerült unaloműző csevegésre a többi vendéggel, miután bulit szervező Paltrow nem jelent meg az eseményen. A partit egyből az Iron Man című film csütörtöki premierje utánra időzítették, hogy megköszönjék a színésznő fáradságos munkáját, amit a promóciós turné alatt nyújtott. Bemutatta a filmet az Odeon nevű moziban, de megnézni már nem maradt ott. Amikor vége lett a filmnek, a vendégek átvonultak a Cocoon étterembe, akik között ott volt a film rendezője és a Coldplay énekesének szülei, akik Chris Martin két testvérét is magukkal hozták.

Luxusparti sztárok nélkül

Paltrow az Iron man berlini bemutatóján

Azonban hiába vártak, ugyanis a 35 éves színésznő várható érkezése előtt néhány perccel odatelefonált, hogy közölje, nem megy a partira. Egy bennfentes szerint a nagyfőnökök rendkívül dühösek voltak. „Gwyneth-nek este 22.30-kor kellett volna érkeznie és kívánsága szerint speciális óvintézkedések mellet bevonulnia, hogy ne tudják lefotózni. Egy csomó munka és pénz ment el a partira. Gwyneth-nek külön kérése volt, hogy legyenek behűtve Perrier Jouet pezsgők és néhányféle vodkakoktél. Minden készen állt” – mesélte az egyik forrás. „A legszörnyűbb az egészben az volt, hogy a film másik főszereplője, Robert Downey Junior is Gwyneth-tel volt, úgyhogy a parti sztárok náélkül telt el. Nagyon sokan megdöbbentek azon, hogy Chris családja odautazott Londonba a fiukért és annak feleségért, hogy aztán azok ne jöjjenek el a buliba.

Aki bújt, aki nem

Egy másik a színésznőhöz közelálló forrás elmondta, hogy Paltrow egyszerűen elfáradt attól, hogy rövid időn belül kellett megjelennie New Yorkban, Berlinben, és Rómában sajtótájékoztatón. „Végigcsinálta az egész promóciós turnét, egy órát állt a vörös szőnyegen, hogy beszélgessen a rajongóival és pózoljon a fotósoknak és utána döntött úgy, hogy kihagyja a partit és helyette a Zuma étterembe megy vacsorázni. Chrissel együtt megfogadták, hogy nem fotózhatják le őket együtt és túljárnak a fotósok eszén. Végül ez még így sem sikerült, mert a lesifotósok megtalálták őket a másik étteremben is” – számolt be a közeli barát.Amikor a fotósok megpróbálták lekapni a párt Martin igyekezett eltakarni az arcát, Paltrow pedig a táskája mögé bújt.

Nem is úgy volt

A színésznő sajtósa egészen másképp számolt be az eseményekről. „Gwyneth egyáltalán nem szándékozott elmenni az after partira” – állította a szóvivő. „A Jonathan Ross show felvételén volt, ami elég sokáig elhúzódott, aztán haza ment, hogy a gyerekeivel legyen. Mindenkit értesítettek már hetekkel ezelőtt, hogy Gwyneth nem lesz ott a partin. Többször megmondta, hogy szándékosan nem jelennek meg férjével együtt a nyilvánosság előtt” – bizonygatta a sajtós. Mindenesetre Paltrowt hajnali fél 1-kor lefotózták a Zuma étterem előtt és bár eltakarta az arcát, de pontosan ugyanaz a vörös ruha volt rajta, mint amit az Iron Man premierje előtt viselt aznap este.