Pamela Anderson ellenzi a mellnagyobbítást

2007.04.22. 12:40
Pamela érzelmes levéllel próbálta meggyőzni a Kentucky Fried Chicken orosz partnereit, gondolják át még egyszer, akarnak-e együtt dolgozni azzal a vállalattal, amely kegyetlenül bánik a csirkékkel.

A címzett Henrik Winther volt, a Rostik nevű vállalat elnöke, akit tájékoztatott arról, milyen barbár módon kezelik az amerikai cégnél a csirkéket.

Elmesélte, hogy a beszállítók olyan csirkéket tenyésztettek ki, melyeknél a legtöbb súly a mellükben van, ezért sokuk szenved tüdőbetegségekben, gyakran törik el a lábuk, vagy kapnak szívrohamot. Hogy ő maga ugyanezen okok miatt szenved-e hasonló problémáktól, azt nem tudni.

„Egyetlen állatnak sem szabadna így szenvedni, akár kutya, akár macska, akár csirke”-vallja.

A Baywatch-ban elhíresült színésznő, aki mostanra állatjogi aktivista vegetáriánussá nőtte ki magát, Winther elnök figyelmébe ajánlotta propaganda videóját is és kérte, gyakoroljon ő is nyomást a KFC-re. A rövidfilmet több videómegosztó csak nagykorúaknak ajánlja, mert nagyon durva felvételeket is tartalmaz.

Az ötperces videót a PETA állatvédelmi szervezettel közösen készítette. Az állatok szenvedésének bemutatása után felszólítja a nézőket, bojkottálják az étteremláncot, amíg az ki nem kényszeríti beszállítóitól a csirkékkel való emberséges bánásmódot.