horoszkóp

Pamela Anderson ismét férjhez menne

2007.10.01. 13:08
A szőke meglepő hírrel állt elő: ismét házasságot akar kötni. Azt értjük, hogy mégse elégszik meg azzal, hogy csak a fiainak éljen, és hogy bundesliga-frizurás bűvésze se varázsolja már el - de a Paris Hilton pornóvideót közzétevő Rick Solomon azért meredek választás.

Pamela Anderson izgatónak tarthatja, ha homepornó-videóját közzéteszi a pasija. Az egykori Baywach-színésznő pár éve egy exférjével, Tommy Lee-vel készült kisfilmjével aratott akaratán kívül osztatlan sikereket neten – ahogy Paris Hilton is hasonló műfajban lett híres expasija, Rick Solomon jóvoltából. Anderson nyilván szereti a kihívásokat, ha ezek után mégis összejött a Hilton-videót kiszivárogtató Solomonnal – a legújabb hírek szerint annyira, hogy hozzá is akar menni.

Vagy már férjnél is van?

A TMZ a KVBC információ alapján úgy tudja, az újdonsült pár a hétvégén házassági engedélyért folyamodott a kaliforniai hatóságokhoz. A TMZ saját forrásai pedig egyenesen azt vélik tudni, hogy a pár akár már ma megesküszik a híres Little White Chapel nevű Las Vegas-i kápolnában.

Elmúlt a bűvész varázsa

A Baywatch piros fürdőruhás csodája márciusban még azzal sokkolta a világ férfilakosságát, hogy neki tulajdonképp sokkal jobb szinglianyukaként nevelgetni a fiait, sőt, hogy tulajdonképp soha többé nem is akar pasit. Ehhez képest augusztusban bevallotta, hogy a focistafrizurás bűvész, Hans Klok jelentős csáberővel hat rá, pedig addig úgy volt, hogy csak asszisztensként működik közre a mágus Las Vegas-i showműsorában. Barátai még a múlt héten is azon aggódtak, túl sokat bulizik a férfival, és ez nem tesz jót az egészségének, hiszen Hepatitis C-fertőzése óta kevésbé kellene alkohol lebontásával terhelnie a máját.

One Night with Pam

A kétgyermekes anyuka azonban két hete egy hirtelen fordulattal Solomont húzta elő a cilinderből, aki azzal lett híres, hogy ő Paris Hilton gáláns expasija, aki kapcsolatuk végetérése után One Night in Paris címen a neten árulta saját használatra készült szexvideójukat.