Pamela Anderson válik, de mégsem

2007.12.18. 12:39
Mégsem válik Pamela Anderson és pókerjátékos férje, Rick Salomon. Bár Anderson tegnap délelőtt már a válópert is beadta, délutánra meggondolta magát.

Pamela Anderson harmadik házassága épphogy megérte a két hónapot, mikor egy kiadós összeveszés után múlt hét pénteken beadta a válópert a Los Angeles-i bíróságon. Bár a korábbi hírek szerint sem volt felhőtlen az idill harmadik férjével, Rick Salomonnal, és már a szex sem tartja össze a párt. A Daily Mail ugyanis arról számolt be, Anderson 72 nap együttlét után úgy döntött, "kibékíthetetelen ellentétek" miatt elválik a 39 éves pókerjátékostól, akivel október elején házasodtak össze egy Los Angeles-i hotelben.

De mégsem

Pár órával a válás bejelentése után azonban Anderson meggondolta magát: "Megoldjuk a dolgokat" - írta blogjában, majd a tmz.com is beszámolt róla, hogy a szőke színésznő és a Paris Hiltonnal készült szexvideóját közzétevő Rick Salomon visszavonták a keresetet. Mint a tmz.com a páros egy közeli ismerősére hivatkozva írja, a házaspár sok veszekedés árán ugyan, de leküzdötte a kibékíthetetlen ellentétet, így most újra szent a béke. Pamela Anderson blogjából még azt is megtudhattuk, családja miatt visszautasított egy visszautasíthatatlannak tűnő Las Vegas-i ajánlatot, és azt tervezi, most inkább Európába utazik fellépni.