Pamela Anderson továbbra is megtartja jó szokását, és zenészhez megy feleségül: a szőke Baywatch-színésznő kétszer házasodott össze Tommy Lee dobossal, ezúttal viszont Kid Rock énekessel próbál szerencsét.

"Újra férjhez megyek" - jelentette be a 39 éves szilikonolt jelenség a Blogjában. A döntés állítólag úgy kapta el, mint egy forgószél, "spontán, de jól meggondoltan". A jövőbeli férjet mindenesetre nem nevezte meg az egykori Playboy modell, de biztosítja olvasóit, hogy gyerekei elég erősek ehhez a lépéshez és hogy szeretik a papájukat. Ezen kívül még szabadnak, szerelmesnek és boldognak is érzi magát.

Kid Rock lesz a férj

Pamela

Ugyanakkor a People magazin pontosan tudni véli, hogy a kiválasztott Pamela pasija, Kid Rock, akivel már régóta együtt él. A pár július 29-én egy jachton, Saint-Tropezben mondja ki a boldogító igent, jelenleg a Côte d'Azur-on nyaralnak mindketten. A 39 éves Anderson és négy évvel fiatalabb pasija már 2002 áprilisában eljegyezték egymást, de utána egy ideig külön éltek. Pamela februárban egyébként még egy Forma 1-es pilótával, Eddie Irvine-nel kavart, de úgy látszik, az élet ismét visszasodorta a rock'n' rollhoz.

Kétszer ugyanazzal

A Mötley-Crüe-ban doboló Tommy Lee 1995-ben 96 órányi ismeretség után vette feleségül a Andersont, és egy évvel később el is váltak. Másfél évvel később ismét megpróbálták, és 1998-ban másodszor is elváltak.

Nem jók a baywatchosok a házasságban

Egyébként a többi Baywatch-szereplőnek sem annyira jött össze a házasság: David Hasselhoff és Donna D'Errico után nemrég Carmen Electra is bejelentette, hogy befuccsolt a házassága.