horoszkóp

Pamela Anderson a Fehér Házban is a melleivel hódított

2008.04.28. 19:34
Kapcsolódók (1)
A színésznő napokban Larry King showjában is szerepelt, ahol elmondta, Rick Salomonnal kötött házasságára már nem is emlékszik, Tommy Lee-hez viszont még mindig erősen kötődik.

Pamela Andersont volt férjéről, a Paris Hilton-szexvideóból ismert Rick Salomonról faggatta Larry King. A házasság mindössze néhány hónapig tartott, ez alatt hol váltak, hol nem, végül érvénytelenítették a házasságot, mondván az eleve egy csalás volt. Talán éppen ezért a Baywatch szőkéje is a legszívesebben elfelejtené az egészet.

"Ó Istenem, ez meg sem történt. Már érvénytelenítették a házasságot, soha nem is voltunk mi házasok" - mondta a színésznő Larry King talk show-jában.

Pamela Anderson a Fehér Házban

Azt viszont elárulta, hogy volt férjéhez, Tommy Leehez még mindig erősen kötődik. "Nagyon szeretem Tommyt, ő a gyerekeim apja, még mindig nagyon jó barátok vagyunk. Talán ez probléma: olyanok vagyunk mint egy család, mint egy rosszul működő család" - mondta a színésznő.

Pamela Anderson nemcsak a Larry King showjában vendégeskedett, hanem a Fehér Házban is, ahol a Fehér Ház tudósítóinak vacsoráján vett részt. Az eseményre Anderson a tőle megszokott módon nem öltözte túl magát: fehér mélyen dekoltált estélyiben fogott kezet a jelenlévőkkel, akik boldogan pózoltak a színésznő mellett egy fotó erejéig.