horoszkóp

Pamela Anderson hazafias amerikaiként domborít

2008.06.24. 19:15
Kapcsolódók (1)
A világ leghíresebb playmate-je ezúttal a Radar magazin kedvéért öltött magára lenge öltözetet, mely hűen tükrözi, hogy Pamela Anderson mennyire büszke arra, hogy amerikai állampolgár lehet. Az utóbbi hónapokban számos villantást produkáló modell arculatot váltott, és bugyija helyett ismét a magánéletét helyezi előtérbe.

A szőke playmate ismét közszemlére tette formás idomait, megmutatva ezzel, hogy 40 évesen is remekül néz ki. Persze tény és való, hogy nem saját erőből tartja magát ilyen jó kondiban, hiszen a plasztikai sebészek munkájának nyomait lehetetlen nem észrevenni, ugyanakkor a férfi rajongóit ez sem tántoríthatja el a nyálcsorgatástól. Pamela Anderson ezúttal a Radar magazin kedvéért bújt parányi bikinibe, melynek színei is egyértelműen azt árulják el, hogy mennyire büszke a modell az amerikai állampolgárságára.

Pamela Anderson azután lett igazán híres, miután számtalanszor levetkőzött a férfimagazinok kedvéért. Az utóbbi időben azonban nem egyszer bebizonyította, hogy több neves sztárral ellentétben ő bizony visel bugyit a mindennapi hétköznapok során. Majd a kitárulkozások után, miután mindezt már tényleg elhitte neki mindenki, Anderson okos üzletasszony módjára gondolt egy merészet, és elárverezte használt fehérneműit. Mivel a fehérneműiben rejlő összes kapacitást kimerítette, nem meglepő, hogy valami más hírverés után kellett nézni. A playmate új ötletet nem talált, ezért ismét a magánéletét tette közszemlére.

Pam

A playmate visszatért Tommy Lee-hez

Két házaság után Pamela Anderson ismét visszatalált első férjéhez, aki megajándékozta két gyerekkel, és egy kevésbé örömteli dologgal, a Hepatits C-vel. A mosdatlanul szexelő Tommy Lee és a saját reality showját meztelenül reklámozó Anderson már újra össze is költözött. A szőke playmate bevallása szerint exférjével kapcsolatuk ismét felhőtlenül boldog, és párja olyannyira odafigyel rá, hogy még a Google Alertet is beállította rá, és így bármilyen apró hír is jelenik meg róla, arról azonnal értesül és természetesen számon is kéri rajta a hírek valóságtartalmát.

Viharos házasságok

Pamela Anderson eddig háromszor volt férjnél, első férjével, Tommy Lee-vel három évig bírták együtt, utána következett a szintén zenész Kid Rock, aki nemrégiben bevallotta, hogy a modellel eltöltött három hónapnyi házasság egy életre elvette a kedvét attól, hogy újra oltár elé álljon. Majd február végén kidobta Rick Salamont, ugyanis Anderson elmondása szerint az egész házasságuk "egy nagy csalás volt".