horoszkóp

Pamela Anderson kislányt akar

dns
2005.04.29. 16:29
A két fiút nevelő Pamela Anderson egy kislányt is szeretne. A szülésnél fontosabbnak tartja azonban, hogy férjet is találjon magának. Egyes források szerint Stephen Dorff színésszel jár, akit gyerekei is elfogadnak. Más források szerint fotósát szereti.

Pamela Anderson még egy gyereket szeretne szülni. A Baywatchból ismert színésznő hozzátette, az anyaság gondolata abban az esetben foglalkoztatja csak, ha talál egy férfit, akihez feleségül mehet. "Vágyom arra, hogy legyen egy kislányom, de mindezek előtt az a fontos, hogy egy megfelelő férjet találjak" - mondta a színésznő a contactmusic.com nevű portálnak.

Színész vagy fotós

Pamela Anderson hét éve egyedül neveli két fiát. Apjuk, a Mötley Crüe-dobos Tommy Lee a túlkapásairól híresebb, mint a zenei karrierjéről. A pár több botrányos szakítás után vált el hét évvel ezelőtt, Andersont pedig olyannyira megviselte a magánéleti válsága, hogy néhányszor megfogadta, nem randevúzik addig, amíg gyerekei nagykorúak nem lesznek. Időközben mégis meggondolta magát, és Kid Rock rockzenésszel már egészen az eljegyzésig jutott, ám ez a kapcsolat is szakítással végződött.

Anderson önéletrajzi ihletésű regényében írt magánéletéről, amelyben az őt felfedező Hugh Hefnerről, volt szeretőjéről, David Hasselhoffról és Tommy Leeről is hosszasan értekezett. Saját gondolatainak és önálló stílusának hiányát azzal leplezte, hogy a regény nagy részében a fiktívnak beállított szereplők párbeszédeit közölte.

Az Ananova szerint a színésznő mégsem az egyedüllétet választotta, jelenleg a nála fiatalabb Stephen Dorff színésszel jár, akit a Penge, a Cecil B. DeMented és a Drog pokla című filmekből ismert. A gyerekvállalásról azóta kérdezgetik, amióta nyaralni ment Pamelával, valamint a nyolcéves Brandonnal és a hétéves Dylannel. A pár egyik közeli ismerőse szerint a harmincas évei elején járó színész szívesen feleségül venné Pamela Andersont, és ennek a gyerekek is örülnek.

A Sun szerint a színésznő fejében Stephen Dorff mellett David LaChapelle fotós neve is megfordult. Anderson néhányszor már együtt dolgozott a sztárfotóssal, és azt nyilatkozta: olyannyira úriember, hogy a társaságában eltűnnek a gátlásai. LaChapelle ugyanakkor köztudomásúan meleg.