horoszkóp

Pamela Anderson préda akar lenni

dns
2005.08.23. 11:48
Pamela Anderson szerint a hollywodi férfiak nem elég szenvedélyesek, és nem tesznek meg mindent azért, hogy meghódítsák őt. A színésznő elérzékenyülve beszélt arról is, amikor Tommy Lee megkérte a kezét. Mint azonban később kiderült, a rockzenész sem a lovagiasságáról híres.

Pamela Anderson arra vágyik, hogy meghódítsák. Az egykori Playmate egy amerikai tévés showműsorban arról beszélt, hogy hiányolja a kitartó, szívós udvarlókat, akik mindent megtesznek azért, hogy elcsábítsák őt.

Tommy Lee is lovagias volt

A műsorban Pamela Anderson romantikus nőnek nevezte magát, aki elégedetlen amiatt, hogy a férfiak nem imádják eléggé. "Szeretnék találkozni valakivel, aki elcsábít" - mondta, mialatt úgy tudni, továbbra is Tommy Lee szerelmére vágyik, aki a New York Post című bulvárlap korábbi híre szerint egy Las Vegas-i szállodában ismét megkérte a színésznő kezét.

Pamela Anderson

Erről azonban nem beszélt, a volt férjéről egyszer tett csak említést. "Lenyűgözött, amikor megkérte a kezem. Levitt Cancunba, és azt mondta, menjek hozzá feleségül négy napon belül. Nagyon romantikus volt, minden lány ilyen pillanatokról ábrándozik" - tette hozzá Pamela, akinek volt férje nem minden esetben volt gyengéd hozzá. A rockzenész töbször is megverte a feleségét, válásukhoz ez is hozzájárult.

Pamela Anderson ezután a hollywoodi felhozatalra tért rá. Véleménye szerint nehéz odaadó szeretőt találni közülük. "Rengeteg pasi egyszer megpróbál becserkészni, aztán fel is szívódik. Ha megkap, már nem lovagias többé, és nem ég benne a szenvedély. Nem tetszenek az ilyen férfiak" - mondta.

Nem boldog

Pamela Andersonról a barátai azt állítják, az utóbbi években nagypn boldogtalan. Nemrég ő maga is bevallotta, alkoholista. Néhány hónapja ugyanis a Virgin Atlantic légitársaság tett rá megjegyzést, miután születésnapi buliján részegen megbotránkoztatta a vendégeket. Ezután elmondta, az életét nem tudja alkohol nélkül elképzelni.