Eddigi kanadai állampolgársága mellé Pamela Anderson az amerikai állampolgárságot is elnyerte, miután sikeresen abszolválta a 10 kérdésből álló tesztet. Pamelának minden vágya, hogy végre szavazhasson.
"Pamelának mindene megvan: híres, gazdag, gyönyörű és szexi, ráadásul most már amerikai állampolgár is" - adta hírül a sztár ügyvédje, Barbara Federman. A 36 éves Anderson Brit-Columbiában született, és 1989-ben költözött Kaliforniába. A bevándorlási hatóság közzé tette, hogy a színésznő megtartotta kanadai állampolgárságát is.

Pamela szavazni szeretne

"Úgy éreztem, fontos, hogy megszerezzem az amerikai állampolgárságot, ha az Egyesült Államokban akarok szavazni" - mondta a filmcsillag, és hozzáfűzte: "Nem szándékozom lemondani a kanadai állampolgárságról, és büszke vagyok arra, hogy kanadai vagyok." A szőke kebelcsoda sikeresen megírta a 10 kérdésből álló tesztet, és megfelelt a bevándorlási hivatal szóbeli vizsgáján is - derült ki Barbara Federman beszámolójából.

Újságíró színésznő

Anderson, aki jelenleg a kanadai Elle magazin cikkírója is, a "Baywatch" című sorozatban dobogtatta meg először a férfiszíveket tűzpiros fürdőruhájában. Azóta számos filmben és tévésorozatban játszott (Jó zsaru, rossz zsaru, Meztelen lelkek, Horrorra akadva 3.). Két fia született volt férjétől, Tommy Lee-től, a Mötley Crue rockegyüttes dobosától. Viharos házasságuk minden részletét bőven tárgyalták a pletykalapok, egészen 1998-as válásukig.