Pamela Anderson orgiába csöppent Hugh Hefnernél

2004.12.17. 11:55
A harminchét éves szexbomba a Playboy tulajdonosának házában nézelődött, és egyszer csak rossz ajtón nyitott be. A szobában meztelen nők kényeztették az idős playboyt.

Az angol FemaleFirst híradása szerint Pamela Andersont meghívták a Playboy szellemi atyjának házába, hogy nézzen körül. A Baywatchból ismertté vált szőke színésznő Hugh Hefner Los Angeles-i otthonában járkált, amikor véletlenül szexorgia szemlélőjévé vált.

Sokkolta a látvány

#alt#
Pam és Hugh

"Ha már egyszer odakerültem, gondoltam, körbejárom a legendás házat. Felmentem az emeletre, és megláttam Hefet (Hefner becézése) az ágyában. Az ágy mellett babaolajat, szexuális segédeszközöket és rengeteg meztelen lányt láttam Hefner körül" - meséli. A színésznő/szexbomba akkora sokkot kapott a látványtól, hogy elakadt a lélegzete, és mozdulatlanul bámulta a szexjelenetet.

"Ott álltam az ajtóban, és csak néztem őket hosszú ideig. Olyan volt, mintha egy filmet néznék" - meséli Pamela Lee Anderson, aki ennél már biztos látott durvábbat is. Például a saját home videójukat, amit a Mötley Crüe dobosa, Tommy Lee készített.

Pamela tizennyolc éven aluliaknak

Anderson idén teljesen más műfajban próbálkozott a képernyőn, a korhatár nélküliben. Az egyik televíziós vígjátéksorozatban kapott testhezálló szerepet. Önmagát játssza benne, egy olyan nőt, aki önsorsrontó módon mindig a rossz férfiba szeret bele. A gyártó, a Frasier sorozat egyik producere ezt nyilatkozta a szerepről: "Szerintem Pamela ma már egy valódi ikon, és ezt azzal érte el, hogy okos és öntudatos. Egyszerűen van kisugárzása és humora."

A kétgyermekes családanya a sorozatban alakított jellem megformázásához nagy tapasztalatot szerzett élete során, hiszen már több hírhedt rosszfiúval folytatott viszonyt. Tommy Leen kívül járt Kid Rockkal és a Kelly Slater szörfbajnokkal is.

Múlt héten elterjedt a sajtóban a hír az újabb szépfiú megjelenéséről: Pamela, úgy tűnik, összejött a jóképű színésszel, Stephen Dorffal. Andersont ugyanis látták kilépni feltűnően kócosan a harmincegy éves színész malibui otthonából.