horoszkóp

Kelemen Anna bugyi nélkül flangál a városban

2006.08.14. 11:18
A playmate azzal szokta magát felvidítani, hogy alsónemű nélkül beszélget mit sem sejtő emberekkel.

Kelemen Anna ismét magára szeretné vonni a sajtó figyelmét, ezért fellebbentette a fátylat: bugyi nélkül szokott köztünk mászkálni az utcán.

Olcsó játék

Klikk a képre!

Kelemen Anna azzal szórakoztatja magát, hogy titokban nem vesz fel bugyit a hétköznapokon. A feltűnési viszketegségben szenvedő nő most éppen azzal különcködik, hogy mindenkinek az orrára köti a punciját.

A Színes Bulvár Lapnak bevallotta, hogy exhibicionista, de ezt már nekünk is többször bebizonyította. Most egy olyan sztorit kapott elő a tarsolyából, hogy legutóbb bugyi nélkül, miniszoknyában ment el mulatozni. Még azt sem bánta, ha egy rossz mozdulatnál mindenki meglátja neki, amit nem kéne.

Bulvárpunci

Kelemen Anna elmondta, hogy jókedvre deríti, amikor valakivel beszélget, és az a valaki mit sem sejt arról, hogy nincsen rajta bugyi. De az is elő szokott fordulni vele, hogy néha kikotyogja, hogy épp nem hord alsóneműt. Ilyenkor - vallotta be a Színes Bulvárnak - mindenki elámul, a férfiak szeme pedig kikerekedik. Egyszer egy buliban például azt mondta neki egy fiú, hogy szép a puncija, és ennek hihetetlen mód örült.

Ebből az egészből is jól látszik, hogy Kelemen Anna a tökéletes bulvármédia-szereplő, akire még a legnagyobb uborkaszezonban is lehet számítani. Igazán kaphatna valahol egy műsort.