Paris Hilton állatokkal bújik ágyba

2007.01.05. 14:27
Szakított a hagyományaival az idősebb Hilton-lány, és januártól állatokra cserélte hálótársait. Nem tudni, hogy a kedvenceket ugyanígy lelkesednek az ötletért vagy csak megtűrik a félénk, nagyétvágyú gazdájukat.

Paris Hilton új hálótársat talált egy kisállat személyében. Jelenleg egy hajózási társaság örökösével, Stavros Nicharos randizgat, mégis úgy döntött, hogy inkább kedvenc farksodrójával "Baby Luv"-val osztja meg ágyát.

A majmát Brigitte Bardot-nak hívják

Már az elmúlt évben utalt arra, hogy inkább házikedvenceit ölelgeti majd, a frissen felszedett férfiak helyett. "Nem szexelek, ha nincs kapcsolatom. Régimódi vagyok, ha erről van szó. Tényleg az vagyok! Igen, sok sráccal csókolóztam eddig. Szeretek csókolózni, de ennyi. Nem megyek haza akárkivel. Leginkább az állataimmal alszom, mint például a bébi majmommal, Brigitte Bardot-val." - idézte womanspassions.com Hilton állatbarát szavait.

A szőke ciklon ugyancsak gazdája egy csivavának, aki Tinkerbell névre hallgat és emellett még sok más kutyának, kakadunak, és egy menyétnek. Paris azt is hozzátette, ha valaha is feladna egy társkereső hirdetést, úgy írná le magát, mint aki egy félénk, nagyétvágyú nő. "Édes vagyok, félénk, vicces, nagy szívem van és szép vagyok. Még enni is imádok."