Paris Hilton mostantól nem szexel

2006.07.12. 14:48
A szőke hotelöröksönő úgy véli, jobb ember válhat belőle, ha nem szexel egy évig. Barátai szerint azonban még mindig nem heverte ki, hogy volt barátja "elárulta", és közzétette a közös házipornókat.

Egy évig nem szexel Paris Hilton, írja a The Sun. Így szeretne ugyanis jobb emberré válni. "Minden alkalommal, amikor szerelmes leszek valakibe, szinte teljesen megfeledkezem magamról. Ami nem feltétlenül baj, csak ilyenkor egyáltalán nem figyelek magamra, ami viszont nem jó"- nyilatkozta a hotelörökösnő az angol lapnak, majd hozzátette, meggyőződése, hogy újra felfedezi magát, miközben lemond a szexről. - "Senki nem kényszerít erre, egyszerűen csak azért döntöttem, így, mert úgy érzem, hogy ez jó lesz nekem. Ráadásul meggyőződésem, hogy a pasik is jobban szeretik azokat a nőket, akik kicsit váratják őket. Nem kell magunkat mindjárt első pillanatban ezüsttálcán kínálni."

Csalódott a férfiakban

A Life Style Extra információi szerint Paris Hilton azért hozta meg ezt a döntést, mert még mindig nem heverte ki, hogy expasija, Rick Salomon bőven meggazdagodott abból, hogy a titkosnak szánt közös szexvideójukat eladta a sajtónak. Állítólag a szőke társasági jelenség a ma napig nem emészette meg, hogy volt kedvese lebuktatta, ugyan meglehetősen médiahack gyanús körülmények közt.

Szeplőtelen fogantatás

Paris Hilton nem sokkal később azt nyilatkozta, hogy minél hamarabb gyermeket szeretne, mert úgy érzi igazán jó anya lesz majd belőle. Bár utóbbi kapcsolatai viszonylag rövid időn belül véget értek, az énekesnőként is kitartóan próbálkozó Hilton azt mondja az anyaság a végcél az életében. "Szívem mélyén érzem, hogy fantasztikus jó anya leszek, rengeteg szeretet lakozik bennem, ugyanis. Ez az egyik legfontosabb célkitűzés az életemben."

Azt egyelőre nem tudni, hogy hogyan szeretne Paris Hilton egyszerre önmegtartóztatásban élni és gyereket szülni, de szerintünk előbb-utóbb ezt is megoldja valahogy.