Paris Hilton pizzázott a szülinapján

2007.02.19. 17:02
Paris Hilton Ausztriában ünnepelte a 26. születésnapját, ahova Kis Hegedűs Rékát is meghívták. A playmate szerint Paris egész este csak pizzát evett, és két fiúval beszélgetett. Az sem dobta fel, hogy Michael Jackson felhívta a jókívánságaival. Hilton édesanyja ellenben mulatott, és a táncparkettre pisilt részegen.

„Elképesztő buliban voltam pénteken” – kezdte élménybeszámolóját Kis Hegedűs Réka playmate, és hangján hallottuk, a hétvégén történtek egy részét még nem dolgozta fel. A modellt az olasz barátja az ausztriai Ischgulbe hívta hétvégére azzal a hírrel, hogy Paris Hilton a síparadicsomban ünnepli a születésnapját.

Körülvették magukat biztonsági őrökkel

Kattintson a képre!

„300 euróba került egy belépő, de én VIP-kártyával jutottam be a partira”- folytatta a playmate, és arról számolt be, a rendezvény egy szálloda felső emeletén található, több szintes szórakozóhelyen volt, amelynek alsó szintjén a fizető vendégek buliztak, felül pedig egy szeparéban a Hilton család. „Elkerítették magukat biztonsági őrökkel, nem lehetet a közelükbe férkőzni, még fotózkodni sem engedtek oda senkit a családhoz. Amerikában a hírességek egy különteremben szoktak szórakozni, ahova csak a zárt körüket engedik be, itt azonban nyitott volt a terem, lehetett látni őket.”

Kis Hegedűs Réka úgy tudja, Paris Hilton az egy nappal korábbi bécsi operabálról helikopterrel jött a kisvárosba, ahova a családja és két huszonéves fiú – a playmate szerint Paris rokonai – kísérte. KHR elmondta, furcsállotta, hogy Paris nem bulizik. „Rendelt egy pizzát, azt eszegette, meg pár koktélt ivott. Láttuk egy kivetítőn, hogy betoltak neki egy hatalmas tortát, de még annak sem örült túlzottan.”

Jó magyar táncosnők

A teltházas szórakozóhelyen Paris barátnőit (többek közt az idegösszeomlás szélén álló, és éppen egy progresszív hajviselettel próbálkozó Britney Spearst, Lindsay Lohant, Nicole Ritchiet) nem látta senki, néhány osztrák színész jelent meg, és számos magyar nő. „Meglepett, milyen sok magyar gogotáncos dolgozik kint. Mind nagyon jó csajok.”

Visszatérve a díszvendégekre, a modell szerint Paris Hilton egész este csak a családjával beszélgetett, és táncolni sem akart az alsó szinten található táncparketten. „A dj betette Paris két számát is, de arra sem mozdult meg. Aztán azt mondta be a dj, hogy Michael Jackson telefonált, hogy személyesen ugyan nem lehet jelen az eseményen, de jókívánságát szeretné átadni Parisnek” – részletezte Kis Hegedűs Réka, aki úgy látta, az érintettet ez sem dobta fel különösebben. „Úgy tűnt, unatkozik.”

Hiltonné nyomot hagyott maga után

Paris Hilton édesanyja, Kathy azonban a lányát meghazudtoló módon bulizott a playmate emlékei szerint. „Nagyon berúgott, és elvette a dj-től a mikrofont. Azt mondogatta, hogy mennyire boldog, mert végre együtt a család, és a család nagyon fontos dolog, meg ilyenek. Szerencsére nem beszélt sokáig.”

Kattintson a képre!

Kis Hegedűs Réka később látta, Hiltonné lement a táncparkettre. „Nagyon készen volt a nő. Táncolni akart. Azt láttuk föntről, hogy körbeállják sokan, aztán Kathy Hilton leguggol. Páran később azt mondták, odapisilt a parkettre” – folytatta a szürrealitás határait erősen döngető beszámolóját a playmate. „Paris Hiltonnak volt kire ütnie” – vonta le a következtetést Kis Hegedűs Réka, aki barátaival éjjel három körül távozott a lounge-ból. „Parisék még maradtak. Addigra már az anyuka is nagyjából kibulizta magát.”