horoszkóp

Paris Hilton kevés ruhában domborít egy orosz magazin címlapján

2008.05.12. 11:30
A művésznő most nem a póthajbiznisszel vonta magára a figyelmet, hanem azzal, hogy egy orosz férfimagazin címlapjára került. A képek nem túl merészek, Hilton testét mindig fedi valamilyen ruhadarab. Vagy a keze.

Paris Hilton, aki túl van már egy „előkerült" szexkazettán, egy nagysikerű filmbemutatón, rengeteg villantáson és énekhangjáról is tanúbizonyságot adott már, újra címlapra került - adta hírül a The Improper. Az örökösnő, miután beírta magát a halhatatlanok könyvébe, vállalta, hogy az orosz GQ férfimagazin címlapján domborít. A kritikusok szerint végre azt csinálja, amihez igazán ért.

Paris Hilton!

A kék, fekete és fehér színekben pompázó Hilton ebben az esetben nem mutat meg túl sokat magából, inkább csak a sejtetés eszközével él. Minden képen elfedi valamivel intimebb zónáit, sőt kalapban pózol, így kuriózumnak semmiképpen nem nevezhetjük az elkészült fotókat.    

Paris Hilton függetlenül mindentől, úgy néz ki, végre révbe ért, partnere Benji Madden oldalán, akiről csak szuperlatívuszokban tud beszélni. „Teljesen megváltozott az életem, mióta együtt vagyunk" - nyilatkozta legutóbb egy talk-showban. George Clooney szerint Hilton is csak azoknak a táborát szaporítja Hollywoodban, akik többet képzelnek magukról és tehetségükről, amint amennyi van valójában. A színész Rolling Stone magazinnak adott interjújában arra is kitért, hogy a siker nem összetéveszthető a tehetséggel.