horoszkóp

Paris Hilton meghackelte Lindsay Lohant

2006.08.28. 15:08
A szőke örökösnő új, meglepő oldaláról mutatkozott meg: eszerint nem csak a bugyivillantáshoz ért, hanem az információtechnológiában is otthonosan mozog.

Paris Hilton és Lindsay Lohan eddig inkább szórakozóhelyeken rendezett jeleneteik és különféle testrészeik kivillantása révén rivalizáltak egymással. Most azonban végre egymásnak is estek: Hiltont gyanúsítják azzal, hogy meghackelte Lohan mobiljának hangpostáját, és vörös vetélytársa nevében disznó üzeneteket küldözgetett a színésznő ismerőseinek. Hollywood Kelemen Annájától ez egész szép teljesítmény volna, de mint kiderült, ehhez mégsem kell zseninek lenni.

Undi üzik

Lindsay Lohan

A New York Post pár hete állt elő azzal az információval, miszerint valaki "gusztustalan és nagyon undok hangvételű" üzeneteket hagy Lohan ismerőseinek a színésznő hangpostáján keresztül. Lohan sajtósa akkor sejtetni engedte, hogy szerintük a nagy ellenfél, Paris Hilton áll az akció mögött.

Nem is bonyi

A dolog nem lehetetlen: az egyelőre ismeretlen telefonbetyár az amerikai T-Mobile és a Cingular Wireless LLC telefontársaságok azon hiányosságát használja ki, hogy ezek a cégek nem kérnek jelszót ügyfeleiktől a számaikhoz tartozó hangpostafiókok azonosítására, hanem a hívószám-kijelzést használják hozzáférési kódként. Egy SpoofCard.com nevű cég szolgáltatásának segítségével azonban bárki olyan hívószámot írhat be telefonáláskor önmaga azonosítójaként, amilyet akar, ezáltal az említett két telefontársaságnál bárki hangpostájába is be tud jutni.

A SpoofCard.com most 50 előfizetőjének hozzáférését függesztette fel a fenti gyanúval, köztük nem csak Hilton és Lohan, hanem több más ismert celebritás is található. Hiltont a telefontársaság ügyvédje, Mark Del Bianco nem gyanúsította meg név szerint a tett elkövetésével, a szőke örökösnő pedig egyelőre nem szólalt meg az ügyben. Sajtósa szerint azonban "semmi ilyesmi nem történt", sőt lehet, hogy valójában Hilton maga az áldozat, és nem is ő regisztrált a SpoofCard.om-on, csak valaki az ő nevében.