horoszkóp

Paris Hilton már nem harcol az ítélet ellen

2007.06.10. 15:29
A Hilton-lányt megszállta az ihlet, miután egyedül maradt éjszakára. A börtönkórház cellája alkalmasnak bizonyult arra, hogy átértékelje eddigi életét, és ezt tudatta is mindenkivel. A sajtófigyelemre éhes örökösnő legnagyobb problémája az lett, hogy nagyobb publicitást kapott kálváriája, mint az Irakban harcoló hősök cselekedetei.

Paris Hilton nyilatkozatot adott ki arról, hogy nem áll szándékában fellebbezni a legutóbbi, az őt a háziőrizetből a börtönbe visszautaló ítélet ellen. "A börtönbe vonulás messze a legkeményebb dolog volt, ami valaha történt velem. Az elmúlt napokban volt időm arra, hogy elgondolkodjak azon, hogy mit tanulhatok, és mit kezdhetek az itt szerzett tapasztalataimmal." Hilton az elmélkedés után arra tért ki, hogy sem édesanyját, sem édesapját nem ölelhette át, mikor lezárult a tárgyalás.

Azt is megemlítette, hogy rajongói leveleit olvassa, és nagyon értékeli a jókívánságokat, majd hozzátette, hogy reméli, ez a levéláradat folytatódik. Köszönetet mondott családjának is, akik mindig végig támogatták őt mindenben. "Szeretlek, és nagyon fogsz hiányozni!" - üzente édesanyjának. Hilton azzal zárta sorait, hogy megdöbbentette az a sajtófigyelem, ami börtönbevonulását követte.

A világbéke kimaradt

Reményét fejezte ki, hogy a média és az állami hivatalok azokra a nőkre és férfiakra is így fog koncentrálni, akik Irakban vagy a világ bármely más pontján teljesítenek szolgálatot. Az örökösnőben mindez azután fogalmazódott meg, hogy egyedül töltött egy éjszakát a börtönkórházban.

Paris Hilton és édesapja, Rick Hilton távozik az első tárgyalásról a Los Angeles-i városi bíróságról

Hiltont állapotára való tekintettel a börtön orvosi épületében helyezték el a pénteki ítéletet követően. A cellájában van egy ágy és egy vécé is - tudatatta a sheriff szóvivője, Steve Whitmore az érdeklődőkkel. Hozzátette, hogy itt nem kap különleges kezelést az örökösnő, mert ez csak egy olyan létesítmény, ami az alapvető orvosi ellátásokra koncentrál.

Hilton nem evett és nem aludt azóta, hogy másodszor megkezdte büntetését. Egy korábbi őrizetes azt mesélte a People magazinnak, hogy nem is lehet bent aludni, mert mindenki ordibál, vagy bőg. Egyelőre úgy néz ki, hogy Hilton bizonytalan ideig élvezheti a börtönkórház celláját.