Paris Hiltont egy szépségkirálynő pofozta fel

2006.10.05. 15:00
A Los Angeles-i Hyde Lounge közönsége kedden éjszaka páratlan látványban részesült: egy szőke ex-szépségkirálynő és Paris Hilton tépte egymást.

Paris Hiltont szeptemberben pár lesifotós rajtakapta, amikor a Blink 182 válófélben lévő dobosával, Travis Barker-lel csókolózott. Valószínűleg ennek tudható be, hogy Barker neje, az egykori szépségkirálynő Shanna Moakler - a folyamatban lévő válás ellenére is - féltékenységi rohamot kapott, amikor megpillantotta Hiltont kedden éjjel egy Los Angeles-i éjszakai bárban, és egy jobbegyenessel fejezte ki ellenszenvét.

A 25 éves hotelörökösnő hajnali kettő körül érkezett a Hyde Lounge nevű helyre. Belépésekor Moakler "mindenféle obszcén dolgot ordított neki és rátámadt" - vázolta Hilton sajtósa, Elliott Mintz az előzményeket az ABCNews.com hírportálnak. "Paris azonnal felhívott, és jelezte, hogy kórházba ugyan nem kell mennie, de egy rendőrségi jegyzőkönyvet felvetet". A Los Angeles-i rendőrség hollywoodi körzeténél az Associated Press Hírügynökségnek megerősítették, hogy felvették a jegyzőkönyvet, de részletekkel nem szolgáltak.

Moakler sajtósa, Susan Madore a sajtó érdeklődésére csak annyit mondott: egyelőre nem beszélt ügyfelével, így sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja a történteket. "Pontosan nem tudom, miért történt mindez, de köztudott, hogy Shanna elég pipa lett, amikor azt hallotta, hogy Paris Travissel randizgat. Csak hát ez a pletyka nem igaz, nem randiznak" - mondta el Mintz.

Barker és Moakler 2005-ben még lenyomták a Meet the Barkers című valóságshowt-t az MTV-ben, majd idén augusztusban beadták a válókeresetet. A People magazin szeptember 13-i számában már arról adott hírt, hogy a dobos Paris Hiltonnal kéz a kézben jelent meg a Hyde Lounge-ban - ugyanott, ahol most a pofozkodás történt -, pár nappal később pedig további két helyen is látták őket. Hilton sajtósa tagadja, hogy a pár együtt járna, Barker sajtósa pedig egyelőre nem kommentálta az ügyet.