horoszkóp

Paris Hilton bemutatta új, nagyobb mellét

2007.03.13. 13:31
Az eddig alig domborodó örökösnő megdöbbentő méretű cicikkel jelent meg egy pénteki bulin. Hivatalos megerősítés egyelőre még nincs a témában, de a push-up melltartóipar csodáiban kevésbé hiszünk.

Magunk is csodálkoztunk, hogy volt képes Paris Hilton ilyen magasra emelkedni a hollywoodi szilikonos celebdudák közt úgy, hogy eddig még nem csináltatott magának mellet. Úgy tűnik azonban, maga is rájött: ha még többre akarja vinni, neki is többre van szüksége.

Megdöbbentő látvány

Péntek este egy szórakozóhelyen megdöbbentő nagybelépővel lepte meg a közöséget: fekete miniruhájának dekoltázsában minden eddiginél látványosabb melleket tett közszemlére. Bár a mellműtét hírét hivatalosan nem erősítették meg - igaz, nem is tagadták -, Hiltonnak a fotókon látható adottságai az eddigiekhez képest mindenképp többszörös méretűnek tűnnek.

Nézze meg képeinket!

Az angol The Sun magazinnak egy szemtanú így fogalmazta meg a látványt: "A mellei óriásinak néztek ki. Mindenki csak bámult. Eddig épp a kicsi cicijeiről volt ismert. Megdöbbentő volt, ahogy most szinte szétrepedt rajta a felső".

Eddig bírta

A milliárdos-örökösnő celebviszonylatban eddig szinte visszafogottnak mondható, ha plasztikai műtétekről van szó: tinédzserkorában az orrát igazították ki (párszor), legutóbb pedig fura állású szemhéja kapcsán értekeztek a lapok az orvosi műhibákról. Az viszont szóba se került eddig, valódiak-e a cicijei, mivel szemmel láthatóan azok voltak: erről fürdőruhás fotói mellett a neten fellelhető összes házipornója alapján is meggyőződhettek az érdeklődők. Ezt az örökösnő maga is felvállalta: régebben nem győzte hangsúlyozni, hogy teljesen hidegen hagyja őt az a mellnagyobbítási divat, ami kor- és celebtársai közt dúl.

Feltételezhetnénk még, hogy az amerikai push-up melltartóipar képes csodákra, de a Velvet Melltartóhasználati Szakcsoportjának tudományosan megalapozott véleménye szerint ekkora csodák nincsenek.