horoszkóp

Lecsukhatják a frissen bepasizott Paris Hiltont

2007.03.30. 12:11
Elképzelhető, hogy az örökösnő következő valóságshowja a börtönből jelentkezik majd, mivel megszegte próbaidejét és jogsi nélkül vezetett. A háromhavi elzárásnak nemcsak ő, de vélhetően legújabb pasija, a Született feleségekből ismert Josh Henderson sem fog örülni. Pedig eddig annyira felnézett rá.

Paris Hilton összeszedte magának a Született feleségek Josh Hendersonját. A hotelörökösnőt hétfő este szúrták ki a Lila akác köz lázadó egyetemistája társaságában, amikor épp egy moziból jöttek ki - írja az AZCentral.com. Szemtanúk pontos tájékoztatást is adtak a fontos pillanatról: "Kézenfogva távoztak, és búcsúcsókot is váltottak, mielőtt Paris beszállt a terepjárójába".

Josh Henderson

A 26 éves Hilton és a 25 éves színész - aki a sorozat pár epizódjában a pasivadász Edie Britt unokaöccseként tűnik fel - kapcsolata már-már tartósnak nevezhető: múlt héten is együtt vettek részt azon a születésnapi partin, amit Paris húga, Nicky Hilton rendezett a pasijának; hét végén pedig Las Vegasban látták őket együtt.

A hotelörökösnő sajtósa, Elliot Mintz nem erősítette meg az együttjárásról szóló pletykákat: egyelőre csak annyiban kommentálta a híreket, hogy "Josh nagy tisztelettel bánik Parisszal, nem az a hagyományos 'hollywoodi fickó'. Parisnak pedig ez nagyon jólesik". Mintz szerint ami ezen felül kettejük közt történik, az "olyasmi, ami csak rájuk kettejükre tartozik".

A felek a bimbózó románchoz csütörtök éjjel újabb adalékkal szolgáltak: ekkor a Koi nevű trendi japán étteremből kifelé kapták el őket a paparazzók. A pár az étterem előtt épp arra várt, hogy Henderson autója előálljon, eközben kézenfogva ácsorogtak és egy dél-afrikai származású fotóssal beszélgettek. A TMZ információi szerint a beszélgetés lényege az volt, hogy mindketten nagyon szeretnének egyszer eljutni Dél-Afrikába.

Nem tudja, mit forgat

A csevely akkor vált érdekessé, mikor a fotós legújabb filmjéről, a The Hottie and the Nottie című romantikus vígjátékról kérdezte a szőke celebritást. Hilton már január óta forgat ugyan, de a jelek szerint azt se tudja, mit: mikor ugyanis a fotós nekiszegezte a kérdést, miről szól a film, azt a lefegyverzően őszinte választ kapta: Fogalmam sincs".

A forgatás - és a bimbózó románc - azonban komoly gellert kaphat: a Los Angeles-i ügyészség ugyanis épp arra készül, hogy lecsukassa Hiltont.

Nem tudja, van-e jogsija

Paris

A hotelörökösnőt márciusban ugyanis autóvezetésen kapták, ráadásul világítás nélkül, és a kelleténél nagyobb sebességgel. Emiatt még nem okvetlenül kéne börtönbe vonulnia, mivel azonban egy januári ittas vezetés miatt épp 36 hónapra fel volt függesztve a jogosítványa, így ezzel az akcióval még próbaidőre bocsátásának feltételeit is megsértette. Emiatt most jó esély van rá, hogy mégiscsak le kell ülnie az eddig csak feltételesen kiszabott háromhavi börtönbüntetését.

Hilton sajtósa akkor váltig állította: ügyfelének nem volt tudomása arról, hogy bevonták volna a jogsiját, az ügyészség vizsgálata azonban más eredményre jutott . "Bizonyítékaink vannak arra nézve, hogy ekkor már fel volt függesztve a jogosítványa, és hogy ennek ő teljes mértékben tudatában is volt" - idézi a Daily Telegraph Nick Velasquezt, a városi ügyészség sajtószóvivőjét.

Az ügyben jelenleg folynak a tárgyalások az ügyészség és Hilton ügyvédi csapata közt, sajtósa pedig erre való hivatkozással egyelőre nem kommentálja a fejleményeket.