Veszélyezteti a börtön Paris Hilton jó színét

2007.06.05. 12:40
Aggódik a barnítószalon, ahová Hilton jár, hogy vendégük elveszíti színét a benn töltött 23 nap alatt. Jelenleg nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy ügyfelük legalább egyszer a börtönben is barnulhasson. A Madame Tussaud's panoptikum ezzel szemben inkább humorosan fogja fel a dolgot, és rabruhába öltöztették Hilton viaszszobrát.

Paris Hilton kedvenc szépségszalonja erősen aggódik, hogy ügyfelük elveszíti színét, ha 23 napig nem tud kijönni hozzájuk barnítókezelésre. A probléma megoldására nagy erőkkel mozdultak rá: Devin Haman, a Sunset Tan tulajdonosa már tárgyalásokat kezdeményezett a börtön vezetőjével arról, hogy legalább egy látogatást megszervezzenek a bekasztlizott hősnőnek - írja a FemaleFirst.

Klikk!

A Sunset Tan szalonnak nem Hilton volna az első celebügyfele: most indítottak valóságshowt, melynek első részében maga Britney Spears érkezik hozzájuk, egy alkalmazott pedig élete élményeként írja le, hogy ő lehetett a szerencsés, aki az énekesnő testét befújhatta a barnítószerrel.

Nem színhű ábrázolás

A Madame Tussaud's panoptikum New York-i múzeuma is reagál a történelem eseményeire: az örökösnő viaszszobrát mától 23 napra - a börtönben töltött időtartam idejére - csíkos rabruhába öltöztették. Az ábrázolás mindazonáltal nem teljesen helytálló: Diane Hecht, a Los Angeles-i seriffiroda szóvivőjének tájékoztatása szerint az örökösnő - a többi fogolyhoz hasonlóan - narancssárga rabruhában tölti mindennapjait náluk.

Hilton jelenleg ittas vezetés miatt csücsül, pontosabban azért, mert megsértette a tárgyban kiszabott próbaidejét, amikor februárban jogsi és világítás nélkül vezette Bentleyjét.