horoszkóp

Paris Hilton Hollywood Zalatnay Cinije

2007.06.01. 13:30
Három, kettő, egy... börtön! Megkezdődött a visszaszámlálás: a 26 éves Paris Hilton június 5-én délben elfoglalja celláját a nemes Los Angeles-i intézetben.

Valóságshow ugyan nem készül utolsó, szabadon töltött napjairól, de az örökösnő kétségtelenül az érdeklődés középpontjába került. Lehet, hogy igaza lesz jóbarátainak, akik korábban úgy nyilatkoztak, hogy a börtön híresebbé és szebbé teszi, mint amilyen valaha is volt? Egyelőre úgy néz ki, bejön a jóslat.

Hilton kisasszonynak huszonhárom napot kell majd eltöltenie a sitten, ami ismerősei szerint még meg is szépíti majd. Barátnője, Nicole Richie a Daily Mail kérdésére elárulta, hogy Hilton nagyon ideges a börtönbevonulás miatt. "Persze, hogy ideges. Ki ne lenne az?" - teszi fel a kérdést Richie.

A 13 éve alapított Lynwood börtön Los Angeles belvárosától nagyjából 10 kilométerre található, gyárak, vasútvonalak és autópályák ölelésében - nem éppen idilli környezet, de az ablakból úgysem lát sokat az ember.

Arról, hogy lesz-e szobatársa az örökösnőnek, ellentmondásos hírek érkeznek - Whitmore, a rendőrkapitány szóvivője azt mondja, hogy egy "speciális igényeket kielégítő" részlegben lesz elhelyezve, teljesen egyedül. A Daily Mail viszont úgy tudja, hogy Hiltonnak már van egy - gondos mérlegelés után kiválasztott - társa, akit már el is szállásoltak közös cellájukban. Fontos szempont volt a kiválasztásánál, hogy véletlenül se próbáljon meg majd anyagi előnyt kovácsolni helyzetéből. Ez egyébként az egész börtönszemélyzetre vonatkozik: szigorúan megtiltották a fényképezős telefonok és más eszközök használatát, hogy ne lehessen semmilyen felvételt készíteni arról, mivel tölti idejét a hotellánc szőke örököse.

Börtönbéli víg napok

Hilton napi programját szemlélve egy csavargyárban, szalagnál dolgozó munkást a keserű irigység önthet el: étkezés a cellában, legalább egy óra sétálgatás a börtönudvaron, egy laza zuhany, tévézés a közös helyiségben, telefonálgatás, olvasgatás és részvételi lehetőség szabadtéri rekreációs programokban. Ez utóbbi tartalma ugyan ismeretlen, de kosárfonást, fogócskát vagy tábortüzes közös éneklést tudunk elképzelni.

Ágy, asztal tv. Tiszta Hilton

Az intézmény teljes ellátást biztosít, nincs szükség semmi piperecuccra, mert a fogkefe, fogkrém, szappan, dezodor és sampon egytől-egyig benne vannak a szolgáltatásban. Felárat csak azért kell fizetni, ha ki akarja csinosítani magát az embr, ugyanis a személyzettől előre rögzített áron szemhéjpúdert, alapozót vagy akár hajszínezőt is lehet venni. Itt nem lesz semmiféle "egy szál cigiért add ide a levesed felét" típusú barterüzlet, mint a filmekben: mindennek megvan a maga helye és ára - tudjuk meg a DailyMail-től.

Ha mindehhez azt is figyelembe vesszük, hogy a börtön vécéjének tisztasága vetekszik számos hazai B-kategóriás étterem budijával, és az ágyak sem tűnnek kényelmetlennek, az ember elgondolkodik, hogy ne menjen-e Los Angelesbe bevont jogsival cikázni az utakon. Hátha elkapják.