Miután kedden kiszabadult a börtönből, Paris Hilton a CNN Larry King Live című műsorában nyilatkozott először. Az egyórás interjúból kiderült, hogy az örökösnő nem lett sokkal okosabb a rácsok mögött, de legalább butább sem.

Az egyórás interjúban sok mindenről szó esett, Paris Hilton tinédzserkori modellkedéséről, az igazi barátokról, a klausztrofóbiáról, arról, hogy miért az MTV Movie Awards után ment a börtönbe, hogy sosem drogozott, meg arról, hogy igazi hívőként mi a kedvenc sora a Bibliából. De az nem jutott eszébe. Ja, meg azt is mondta, hogy példamutató életet akar élni a továbbiakban.

Larry King Live
A Larry King Live 1985 óta fut a CNN műsorán. Ez a legnézettebb program, esténként több mint egymillióan nézik ezt a műsort. A műsor sikeréért egyértelműen Larry King, a 74 éves riporter a felelős, akinek kérdezési technikáját sokan próbálják utánozni. Általában nem túl kemény kérdéseket tesz fel, vagy ha ilyeneket kérdez, akkor gyakran két könnyedebb kérdés között teszi. Rövid kérdéseket használ, nem készül fel túlságosan a riportalanyaiból és rendszeresen teljesen váratlan pillanatokban kérdez vissza interjú közben. Ezt csinálta akkor is, amikor Paris elfelejtette a számára fontos bibliai részletet.

Az új élet interjúval kezdődik

Arra a kérdésre, hogy miért adott azonnal interjút a szabadulása után, Hilton kisasszony elárulta, azt akarta, hogy az emberek tudják, min ment keresztül. Mikor megtudta, hogy Larry King akar vele interjút készíteni, nagyon izgatott lett. Mintha nem tudta volna, hogy egész komoly kis verseny alakult ki az első interjú körül. "Amikor kijöttem a börtönből, az volt életem legboldogabb napja. [...] Olyan izgalmas volt kint lenni a szabad levegőn, nézni az eget, meg a csillagokat, és kint lenni, aztán hangzavar lett, aztán amikor megláttam a mamámat csak odarohantam és megöleltem" - mondta Paris Hilton a szabadulásáról.

Nehéz három hét

Paris Hilton elmondta, hogy az elején nagyon szörnyű volt bent lennie. Ezt tudjuk, mert ki is jött. "De aztán el kellett fogadnom, hogy vagy a legjobbat vagy a legrosszabbat hozom ki a dologból. Azt a mottót mondogattam magamnak: 'Ne az idő használjon téged, te használd az időt.' Ez sokat segített" - avatta be Larry Kinget bölcseleteibe a leendő hoteltulajdonos. Elmondta még, hogy rettegett a pillanattól, amikor börtönbe kellett vonulnia, meg azt is, hogy nagyon megérintették a szülei látogatásai. Saját állítása szerint Hilton sokat változott a börtönben. Egyrészt a börtön miatt, másrészt amiatt a sok támogató levél miatt, amiket a világ minden részéről kapott.

A nagy változás

Azt mindig lehetett tudni, hogy Paris Hilton nem az az atomfizikus típus, de azt nem, hogy tényleg komolyan gondolja, ő teljesen normális. Amikor Larry King azt kérdezte, hogy milyen személyiségjegyét változtatná meg, ezt mondta: "amikor ideges leszek vagy bátortalan, akkor nagyon magas lesz a hangom. Ez már kislánykorom óta így van. Ez olyan dolog, amit nem szeretek magamban. Azt szeretem, ha a normális hangomon beszélek; ezt szeretném megváltoztatni magamon". Meg persze kiderült, hogy ő egy olyan partiarc, aki csak táncikálni szeret, meg szórakozni, de nem használ drogokat. A felpörgetett társasági életet azzal magyarázza, hogy vízöntő, akik eleve nagyon társaságkedvelők.

Olvasott, de nem túl figyelmesen

Az interjúban hangsúlyozta, hogy a börtönben sokat olvasott, és hívőként be akart magával vinni egy Bibliát, de ezt nem engedték neki. Ezért egy bentit forgatott nap mint nap. Azt mondta, nem minden nap, de sokat lapozgatta a szent könyvet. Larry King ezért megkérdezte, hogy van-e kedvenc része. "Nincs kedvenc részem, de..." - és Paris Hilton itt elakadt.

Klausztrofóbia

Az interjúból kiderült, mi volt az a rejtélyes eset, ami miatt most Lee Bacának főhet a feje. Amikor Paris Hiltont néhány nappal a bevonulása után egészségügyi okokra hivatkozva kiengedték, nem árulták el, melyek ezek az okok. Hilton bevallotta Larry Kingnek, hogy gyerekkora óta klausztrofóbiás, amikor először bevitték a cellába, akkor komoly pánikrohamai voltak. Nem tudott aludni, sem enni. Az orvosok ötlete volt, hogy helyezzék át a hölgyet háziőrizetbe.

A nagy MTV-blöff

Amikor Paris Hilton bevonult, néhányan csodálkoztak rajta, hogy miért az MTV Movie Awards éjszakáját választotta a nagy eseményre, ráadásul ez valamivel korábban volt, mint az előre kitűzött dátum. A frissen szabadult örökösnő elmondta a CNN riporterének, hogy minél kisebb felhajtást akart, ezért nem jelentette be, hogy pontosan mikor és honnan fog börtönbe vonulni.

Dolgozik

Paris Hilton az életével kapcsolatos legnagyobb félreértést abban látja, hogy az emberek úgy gondolják, ő csak a saját hírességéből él. Pedig ezzel szemben már 16 éves kora óta, amikor elkezdett modellkedni, a saját lábán áll, nem vesz el a családjától pénzt, nagyon keményen dolgozik. Benne van az üzleti életben, van egy könyve a New York Times bestseller listája élén, van egy tévéműsora, filmeket és lemezt csinál.

Hamis barátok

Hiltonnak a börtönben szembesülnie kellett azzal is, hogy nem mindenki a legjobb barátja. Nem akart megnevezni senkit azok közül, akik Los Angelesben körülötte legyeskedtek és inkább ártottak az életének, mint javítottak rajta. Úgy véli, az érintettek pontosan tudják, hogy róluk van szó. A sorstársait - Nicole Richie-t, Britney Spears-t, Lindsay Lohant - abszolút megérti. Azt mondja, ők is, mint ő, túl sok dolgot kaptak egyszerre és túl korán.

Börtönkoszt

Megtudtuk azt is, hogy mit esznek az amerikai börtönökben. "A kaja szörnyű volt" - jelentette ki röviden az örökösnő. "Az ebéd javarészt a sonkás szendvicsből áll, amiben a sonka leginkább a gyíkhúsra hasonlít. Elég ijesztő. A sonka két szelet kenyér között van. Kapsz még egy kis majonézt meg narancslevet. [...] A vacsora is nagyjából ilyen volt, de legalább meleg. [...] Úgy hívták, börtönmoslék, nem volt valami finom" - számolt be gasztronómiai élményeiről is Paris Hilton.