horoszkóp

Az emberek büszkék Paris Hiltonra

2007.07.07. 14:51
Egy főiskolás lány kapta meg Paris Hilton régi telefonszámát, így minden nap szembesült azzal, hogy mit is gondolnak a rajongók. A hívások száma csak akkor kezdett csökkeni, mikor az öröknő a börtönben pihent.

Shira Barlow először úgy érezte, hogy kibabrált vele az élet, hiszen a mobiltelefonja belesett egy szórakozóhely vécéjébe. A főiskolás lány éppen a barátaival ünnepelte a Valentin napot, mikor felkereste a mellékhelységet. A hátsó zsebében tárolt telefon a nadrág lehúzását követően a csészében landolt, így Barlow-nak új számot kellett igényelnie.

A belföldi szolgáltató egy újrahasznosított számmal lepte meg a lányt, aki akkor még nem sejtette, hogy ki volt az előző tulajdonosa. Hétvégenként azonban egyre több olyan üzenetet kapott, amiből egyértelműen kiderült számára, hogy a telefonszám előzőleg Paris Hiltoné volt.

Hiltont mindenki sajnálta

Az örökösnőt börtönbe vonulása előtt rengeteg részvétnyilvánító üzenettel próbálták jobbkedvre deríteni. "Az emberek megrémültek, hogy Hiltont sittre vágják." Bár a hívások száma lecsökkent, mikor rabruhát öltött a szőkeség. De amint kiengedték, újból áradni kezdtek az üzentek. Néhányan undorítónak ítélték, ahogyan elbántak Hiltonnal, de büszkék is voltak rá, hogy megmutatta a világnak, hogy bármit elvisel.     

 
Barlow azt is elmesélte a Showbuzz újságíróinak, hogy nehezen, de ellenállt a kísértésnek, hogy eljátssza az öröknőt. A főiskolás lány azt tervezi, hogy megtartja a telefonszámot, mert azt állítja, hogy az ezzel járó macera ellenére nagyon jól szórakozott