horoszkóp

Paris Hilton szakított Nick Carterrel

2004.07.26. 14:52
A vad partijairól ismert Hilton a jövőben színészi karrierjére szeretne koncentrálni, és ezért inkább lemond a szerelemről. Nick Carter válaszul stúdióba vonult a Backstreet Boysos kollégákkal.
Januárban még esküvőt tervezgetett vele, most azonban szakított Nick Carterrel a botrányairól ismert Paris Hilton.

A munka fontosabb

A Hilton szállodalánc 23 éves örökösnője és a Backstreet Boysból ismert Carter románca mindössze hét hónapig tartott. Az Associated Press információi szerint a pár a múlt héten szakított, a kapcsolatnak Hilton vetett véget, aki azzal indokolta döntését, hogy most inkább a munkájára akar koncentrálni.

Paris Hilton valóban egyre elfoglaltabb: a jövő hónapban kezdik forgatni vele a Pledge This című filmet, amiben a hírek szerint főszerepet kapott, hamarosan látható lesz a House of Wax (A viasz háza) című tinihorrorban, amelynek forgatását nemrég fejezték be, és szerepel a Fox tévécsatorna Simple Life (Az egyszerű élet) című valóságshowjának második szériájában is.

Carter nem tört össze

Nick Carter és Paris Hilton
A Backstreet Boys óta szólókarrierjét egyengető Cartert nem viselte meg a szakítás, a People magazinnak azt nyilatkozta, nagyon jól érzi magát, és boldogan újságolta, hogy nemrég munkához látott zenésztársaival. "Élem az életem. Stúdióba vonultam a fiúkkal (Backstreet Boys), és már nagyon várom a turnét. Szeretnék újra randizni, és jó lesz, ha már végre nem a kapcsolatunkról pletykálnak majd" - mondta Carter.

A Backstreet Boys állítólag még idén megjelenteti legújabb lemezét, és a tervek szerint szeptemberben turnézni indulnak.

A jótékony botrányhősnő

Tavaly ősszel nagy port kavart, amikor nyilvánosságra került egy videó, amin Paris Hilton és ex-barátja, Rick Solomon akciódús szexuális tevékenysége látható. Bár a felvételt állítólag Solomon egy barátja lopta el a családi gyűjteményből, és tette fel az internetre, az ex-pasi később feltette a film fizetősen letölthető teljes verzióját, egy különböző extrákkal bővített verziót pedig a Red Light District video-üzletláncon keresztül kezdett árulni.

Hilton harminc millió dollárra perelte be a videó forgalmazóját, a közelmúltban azonban lezárta a pornóvideójával kapcsolatos jogi csatározást és peren kívüli egyezséget kötött a céggel. Az örökösnő ezentúl százalékot kap a bevételekből, aminek egy részét jótékonysági célra akar felhasználni.