horoszkóp

Paris Hilton kibékült görög milliárdosával

2006.08.01. 12:02
A hotelörökösnő legutóbb még James Bluntra nyomult, majd szüzességi fogadalmat tett, végül ex-pasijával Stavros Niarchosszal vigasztalódott.

Most imádják egymást

Paris Hilton ismét együtt van legutóbbi görög milliárdosával Stavros Niarchosszal. "Megint összejöttünk és szeretjük egymást" - nyilatkozta Paris Hilton a People Magazine-nak Saint Tropezban. A pár épp egy P. Diddy által szervezett szuperpartin vett részt, amikor az újságírók rájuk találtak. A People szerint Hilton a kamerákat látván egyből Niarchos után kiabált "Gyere ide bébi, szeretlek" felkiáltással, majd barátnőjét is odahívta, aki elmondta, Paris és Stavros imádják egymást.

Blunt végül nem jött össze

Paris Hilton

Legutóbb Paris Hilton még James Bluntra nyomult, és még egy találkát is sikerült kicsikarnia B-kategóriás énekesből. A randi állítólag annyira jól sikerült, hogy Hilton ismét találkozni szeretett volna az énekessel, ami viszont már Blunt jelenlegi barátnője Petra Nemcova miatt meghiúsult. Hilton a nyár elején azt nyilatkozta, hogy Blunt elképesztően szexis, főleg azért mert volt már katona.

Az énekesnőként jelenleg szárnyát próbálgató Hilton úgy tűnik mégis a már ismert, bevált forma mellett döntött, és a milliárdospalántával tölti inkább idejét. Azt egyelőre nem tudni, hogy a hotelörökösnő emellett hogyan fogja megtartani nemrégiben tett szüzességi fogadalmát, amiről akkor azt vallotta, hogy igazi megváltás lesz számára.