Paris Hilton tagadja, hogy 7 millió dolláros jövedelemre tett volna szert pornó-homevideójának forgalmazásából. Egyúttal a szüleiről is beszélt. Eszerint ők jófejek, mert együtt vannak régóta.

Paris Hilton állítja, a híresztelések ellenére nem kapott pénzt a One Night In Paris című házipornója forgalmazásából. Az ominózus felvétel évekkel korábban készült a Hilton szállodalánc örököse és akkori pasija, Rick Solomon aktív közreműködésével. Szakításuk után Salomon először az interneten jelentette meg a nagy érdeklődésre számot tartó videót, majd kereskedelmi forgalomba hozta.

Piszkos pénz

Ennek kapcsán megjelent, hogy Paris Hilton mintegy hétmillió dolláros jövedelemre tett szert a jogdíjakból, de ő ezt tagadja. „Nincs szükségem erre a pénzre, sosem fogadtam el érte semmit. Piszkos pénz lenne, az ilyet inkább jótékony célokra kellene fordítani. Például adhatnák a szexuálisan bántalmazottaknak” – nyilatkozta Paris Hilton a GQ magazinnak.

Az örökösnő a témaváltásokat illetően rugalmas, a következő mondatai már az édesanyjáról szóltak. Hilton ugyanis örül, ha a külsejét az édesanyjáéval hasonlítják össze. „Szerintem a mamám nagyon szexi. Minden barátom szerelmes belé, és kívánja őt. Ellenállhatatlan” – hökkentette meg a sajtót újfent, majd azt is elárulta, ezért is jár szívesen szórakozni a családtagjaival.

Olyat akar, mint a papa

Az örökösnő elmondta, a szülei a példaképei a hosszú ideig tartó, kiegyensúlyozott házasságuk miatt, ezért ő maga is hasonlóra törekszik. Bár ő ezt jóval egyszerűbben fejezte ki: "A szüleim jófejek, és jófejség tőlük, hogy ilyen régóta együtt vannak".

Paris Hilton egy alkalommal már az eljegyezésig jutott egy korban és linkségben is hozzá illő görög hajómágnással, Paris Latsissal, de a jegyesség nem tartott túl sokáig. „Olyan pasit keresek, mint a papa, aki imádja a mamát. Egy éjszakát sem töltöttek egymás nélkül, amióta összeházasodtak” – hatódott meg a lány.