horoszkóp

Paris Hilton leendő apósa ellenzi az esküvőt

dns
2005.08.15. 14:54
Paris Latsis remek diplomata hírében álló édesapja annyit kért csupán a fiától, hogy ne kapkodja el az esküvőt, mert a családalapítás szerinte nagyon komoly dolog, kiváltképp Görögországban. Hozzátette, az eljegyzési gyűrű árát jótékony célra kellett volna fordítani.

Paris Hilton vőlegényének apja nem tapsol örömében, hogy fia nősülni készül. A görög Gregoris Kasidokostas korábban sosem vállalt interjút a családjáról, a People magazinnak mégis nyilatkozott. "A fiam túl fiatal még a házassághoz, várnia kellene" - tanácsolta a lapon keresztül a 22 éves fiának, Paris Latsisnak.

A gyűrűvel támogatni kellett volna az árvákat

"Nyilvánvaló, hogy Paris Hilton hozzá akar menni a fiamhoz, de az nem jelenti azt, hogy holnap egybe is kelnek" - tette hozzá előrelátóan a görög tengerparton fekvő Vouligameni nevű város polgármestere, bizonyára Paris Hilton korábbi alaptalan fogadalmaira alapozva, valamint arra, hogy a pár a nyár közepén szakított, majd újra összejött.

Kasisokostas arra is utalt, a véleményével nincs egyedül, a fiú édesanyja, Marianna nála is kevésbé szeretné, ha a link Paris Hilton a menye lenne. Mindketten döbbenten vették tudomásul, hogy fiuk eljegyezte a szállodaörökösnőt, ráadásul egy rendkívül drága eljegyzési gyűrűvel. "Ezzel a gesztusával sem értek egyet. A fiam jól tudja, hogy sokkal hasznosabb lett volna jótékony célokra felajánlania azt a pénzt, amelyet értelmetlenül egy ékszer vásárlásába fektetett. Támogathatta volna például az árvákat, vagy a hátrányos helyzetben élő embereket", vagy bármi más fontos ügyet - hangsúlyozta saját szociális érzékenységét Kasidokostas.

Paris két éven belül gyerekeket szeretne

A vőlegény, Paris Latsis azonban mást gondol a "komoly életről". "Két éven belül gyerekeket szeretnék, így válna teljessé az életem" - nyilatkozta apja hajózási vállalatának örököse korábban szintén a People magazinnak, de arról nem beszélt, miért gondolja, hogy ehhez a nemzetközi szinten legkomolytalanabb hírességek közt számon tartott Paris a megfelelő társ.

"Természetesen nem szeretném elszakítani a fiamat a barátnőjétől, mert boldog vagyok, ha őt boldognak láthatom. Mindössze - mint az apja - annyit szeretnék kérni, hogy gondolja át komolyabban a házasságot, mielőtt döntene. A család nagyon komoly dolog ugyanis, különösen nálunk, Görögországban " - folytatta az interjúban az elvált apa.

Kathy Hiltonnak - Paris édesanyjának - ugyanakkor semmi kifogása a világ ötven leggazdagabb embere közt jegyzett örökös ellen. "Tudomásom szerint a fiatalok jövőre összeházasodnak. Egy esküvőt tervezünk az Egyesült Államokban, és lesz egy Görögországban is" - pontosított Kathy Hilton.