horoszkóp

Megkerült Paris Hilton elveszett csivavája

2004.08.19. 16:35
Több tonnányi kő hullott le szívünkről, és lelkünkön végigsöpört a megkönnyebbülés hulláma, mikor megtudtuk a mai nap fő hírét, nevezetesen, hogy egy hét folyamatos aggodalom után végre megkerült Paris Hilton csivavája.
Elsőként osztjuk meg önökkel a hírt, hogy Tinkerbell, az elkényeztetett kutya hét nap után hazatért.

Hilton szóvivője, Gina Hoffman elmondta, a kutya ismét otthon van, biztonságban, egyéb információkat azonban nem szolgáltatott a kutya állapotáról, és az sem osztotta meg a sajtóval, vajon fizettek-e jutalmat a kutya megtalálójának írja a The Associated Press. A csivava múlt hét csütörtökön tűnt el a 23 éves Hilton-örökös hollywoodi otthonából, egyelőre tisztázatlan körülmények között.

Rózsaszín műkutya

Paris Hilton mostanában a Fox televízió Simple Life című valóság-showjában csillogtatja színészi képességeit, és a műsorban lassan Tinkerbell is állandó szereplőnek számít. Hiltont igen gyakran fényképezik a rózsaszín kiskabátba öltöztetett csivavájával a karján, így a törpekutya hamar elindult a hírnév felé, sőt mostanra egy kutyamagazin állandó címlapmodellje lett. Az elveszett kutya kézre kerítőjének a dúsgazdag Hilton-lány állítólag 5000 dollár jutalmat ígért.

A Hilton-lányok mögött egyébként meglehetősen kemény hónap áll, miután a pár hete kirabolták hollywoodi otthonukat, Paris Hilton videós szexbotrányba keveredett, a húsz éves Nicky Hilton pedig pár nappal ezelőtt minden előjel nélkül Las Vegasben hozzáment egy dúsgazdag bankárhoz, Todd Andrew Meisterhez.