Paris Hilton kutyadublőrt alkalmaz

2004.08.27. 10:48
Egy barátja szerint a csontsovány örököslány elveszett csivavája a korábbi hírekkel ellentétben nem került meg. Azóta másik Tinkerbell reprezentál. Más források szerint Paris egyszerűen a nagyszülők házában felejtette a kutyát.
A nagyszülőknél volt

Néhány napja egy hetes csellengés után megkerült Paris Hilton csivavája, amelyik valójában soha sem veszett el - állította Paris egyik barátja, akit a Daily News idéz. A milliárdosnő bizalmasa a lapnak elmondta, az idősebbik Hilton-lány a nagyszülő házában felejtette az apró ebet, amely a keresés alatt végig ott volt, ahol gazdája hagyta.

Amikor Tinkerbell, az állatpszichológusi terápián többször átesett kutya helyzete tarthatatlanná vált, a nagymama házvezetőnője felhívta Parist, és emlékeztette arra, nem ártana hazavinni már a csivavát. Paris sehogy sem tudta felidézni, hogy valójában ott látta utoljára állandó műsorvezetőtársát.

Dupla Tinkerbell

Más források szerint azonban igaz, hogy elveszett a kutya. Sőt. Meg sem került. A szállodamulti örökösének másik bizalmasa szerint egy hét hajtóvadászat után Paris beszerzett egy másik hasonló kutyát, amelyik helyettesítheti Tinkerbellt a nyilvánosság előtt.

A kutya-saga néhány hete kezdődött, amikor a Hilton-lány szóvivője, Gina Hoffman bejelentette, a műsorokban, a fotózásokon és egyéb eseményeken Paris állandó kiegészítője, Tinkerbell rejtélyes körülmények közt eltűnt a híresség villájából. Azokban a napokban más szomorú eset is történt: Paris laptopja is eltűnt, amelyen barátjával, Nick Carterrel folytatott ágyjelenetének felvétele is rajta volt.

A laptop nem, de a kutya egy hét után szintén rejtélyes körülmények közt megjelent a sztár kertjében, és a korábban alvászavarokkal, és levertséggel küszködő eb boldogan futott gazdája felé.