horoszkóp

Paris Hilton fél, hogy nem tud énekelni

dns
2005.09.14. 17:00
Paris Hilton szívesen betörne a poppiacra, de fél a bukástól. Eddig egy kislemezt jelentett meg a szállodaörökösnő, akinek cincogó fejhangjától nem volt elragadtatva a közönség. Paris azóta is, immár két éve készül a zenei pályára.

Paris Hilton sikeres énekesnő szeretne lenni, de visszatartja a félelme: attól tart, ha megbukik, gúnyolódások céltáblájává válik. A hotelörökősnő már több mint két éve tervezi, hogy saját lemezt dob a piacra, és az "előkészületekről" időről-időre hírt is ad, de a valóság az, hogy eddig még egyetlen dalt sem vett fel. Egyedül egy kislemezt adott ki, amelyik nem aratott osztatlan sikert. A kritika szerint ugyanis Paris "cincogó fejhangja" nem éppen a poppiacra való.

Fejhanggal szorong

"A lemez éppen azért nem készült még el, mert legfőbb célom, hogy minden dal nagyon jó legyen. Ellenkező esetben az emberek kicikiznének, és emiatt szorongok" - mondta Paris, és ez egyszer átlátta a lényeget.

Paris Hilton egyébként énekleckéket is vett a tervei megvalósítása érdekében, de nem biztos abban, hogy a hangja elég képzett egy reménybeli pályafutáshoz. Az amerikai US magazin információi szerint mindenesetre a rapper Snoop Dogg lát benne egy minimális tehetséget - vagy jó üzleti lehetőséget - mert felajánlotta Paris Hiltonnak, hogy dolgozzanak együtt.

Házasság és birodalom

Az ostoba nyilatkozatairól híres Paris több komolyabb célt is fontolgatott az elmúlt időszakban, miután egy nap arra ébredt, elege van a bulikból és a léha semmittevésből. Még aznap hírül adta, hogy birodalmat szeretne létrehozni, de hogy milyet, azt nem részletezte. Annyit mondott csupán, Donald Trump a példaképe, aki kaszinó- és szállodaláncolatot hozott létre. A másik fontos elhatározása a házasság volt, amelyről úgy tudni, nem biztos, hogy összejön Paris Latsissal, mert a 22 éves hajómogul családja nem repesett az örömtől, hogy Paris Hilton családtag lesz.