Újabb szexvideó Paris Hilton magángyűjteményéből

2004.09.28. 13:05
Újabb videófelvételen látható, ahogy Paris először egy autó hátsó ülésén Nick Cartert, később egy ajtónak támaszkodva Jason Shaw-t teszi boldoggá. Ezután teker egy jointot, és elszívja.
11 perces oktatófilm

Újabb kazettán követheti a nyilvánosság Paris Hilton szexuális életét. A News of The World című újság szerint az újonnan nyilvánosságra került 11 perces felvételen Paris Hilton legutolsó pasijával, Nick Carterrel, majd korábbi exével, Jason Shaw-val is hetyeg.

A szex videó egyik jelenetében Paris egy autó hátsó ülésén vonaglik Nickkel. A következő jelenetben pedig Tommy Hilfiger modelljét, Jason Shawt teszi boldoggá a milliárdos szállodaörökös. A helyszín egy szoba, amelyiknek ajtajához döntve tevékenykedik a meztelen Hilton lány.

Az akciójelenetek után szintén ezen a kazettán látható, ahogy Paris teker egy jointot, majd rágyújt, és betép.

20 milliót raboltak tőle

Hilton szóvivője, Elliot Mintz elmondta, a kazetta egyike azoknak a tárgyaknak, amelyet egy betörés során loptak el a nő lakásából. Paris és húga, Nicki közösen bérelt egy lakást Hollywoodban, ahova nemrég betörtek.

"Profi csapat lehetett. Mintegy 20 millió forintot érő ékszereket, és készpénzt, valamint 12 órányi videó felvételt, és más értékes tárgyakat vittek el" - vette számba a károkat a szóvivő.

Mintz a betörés módjára is kitért a sajtó kérdésére. Eszerint a kora esti órákban törtek be a luxusházba, amely közvetlenül az utcáról nyílt. A tolvaj banda az ablakon keresztül lépett be a nappaliba, majd távozásuk előtt eltüntették a nyomokat.

"El sem tudjuk képzelni, hogy jutottak be. Az utca forgalmas, és a szomszédok is jól rálátnak a bejáratra" - mondta Mintz, aki hozzátette, a nyomozás azóta gőzerővel folyik.

'Egy éjszaka Parisban'

A Fox televízó egyik népszerű showjának műsorvezetőjeként is dolgozó Paris szexuális életét tavaly már megismerhette a közönség. Az interneten megjelent egy szintén rövid, de annál frappánsabb home video, amely azóta DVD-n is elérhető 'Egy éjjel Parisban' címmel'. A Hilton-család gyanúja szerint Paris egykori szeretője, Rick Solomon tette a felvételt a világhálóra. Most azonban még gyanújuk sincsen arra, ki rabolhatta ki a luxuslakást.