Kibékült Paris Hilton és Nicole Richie

2006.10.10. 14:52
Az egykori barátnők állítólag akkor vesztek össze, amikor Nicole Richie levetítette baráti körben Paris szexvideóját, de a harag köztük csak a közös valóságshow-juk következő szériájáig tartott.

A szálloda örökösnő és a zenész, Lionel Richie lánya nagy nyilvánosság előtt kibékült. Paris Hilton és Nicole Richie közel egy éve vesztek össze, és ezzel – a lapok szerint - veszélybe sodorták a sikeresen futó valóság show, a The Simple Life (Az egyszerű élet) folytatását.

Szeretik őket együtt

A BBC internetes oldalán megjelent hír szerint a páros ismét közösen folytatja a produkciót. A honlap információi szerint egy gyermektábor tanácsadói feladatait kell közösen ellátniuk az új szériában, amelyik a következő hónaptól indul. A show producere, Jon Murray szerint tény, hogy a nézők szeretik a két nőt együtt.

Murray hozzátette, hogy a terveik szerint a produkció következő részében a párost egy lakatlan szigetre költöztetik majd egy ismeretlen csapattal, de mindezekről akkor tud majd részletesen beszámolni, ha Paris és Nickie a megvetésüket félretéve rendezik a kapcsolatukat.

Erre pedig mutatkozik némi esély, legutóbb a két lányt a múlt hétvégén látták együtt egy Los Angeles-i étteremben. Annak idején az sem volt teljesen világos, a miért vesztek össze. Néhányan úgy tudják, Nicole féltékeny lett arra, hogy Paris népszerűbb lett a média körében, de olyan hírekről is tudunk, hogy a Richie-lány egy mozidélutánon levetítette barátnője házi szexvideóját, amelyiken mindannyian jót mulattak.