Pornóbarbivá szabatta át magát Paris Hilton

2004.10.18. 10:52
Az újságok címlapjain szereplő Paris Hilton nem mindig volt buta szőke. Az igazi Paris barna hajú, barna szemű tinédzser volt, aki alig várta, hogy plasztikai és kozmetikai beavatkozások során valódi barbivá alakuljon, és végre szexvideókat készíthessen, amelyek internetes terjedése ellen aztán a sajtóban tiltakozhat. A célját elérte: most már mindenki ismeri.
Az újságok címlapjain szereplő Paris Hilton nem mindig volt buta szőke. Az igazi Paris barna volt, bár eredetileg sem lehetett túl okos, ha úgy döntött, hogy plasztikai műtétek sorával valódi barbivá alakul.

Kék a szeme, arca csupa derű

Tekintse meg képeinket!
A Hilton-szállodalánc örökösnője 1998-ban még csak szolidan, hajfestéssel kísérletezve alakította imidzsét, de 2001-ben már az orrnyergét is átszabatta. Ezzel azonban nem elégedett meg, 2004-ben újabb orrműtéttel keskenyebbre szabatta orrcimpáit, az Awfulplasticsurgery.com szerint azonban ezzel már erős túlzásba esett, mert a túlságosan kicsire vett cimpák miatt orra most erősen kampósnak tűnik.

A milliárdos örökösnő persze nem állt meg ennyinél, hisz a családi kassza bármit megengedett. Így 2004-ben szilikonpárnák beültetésével korrigáltatta orcáit is, hogy finomabb vonású, kiálló arccsontjai legyenek, eredeti, barna szemszínét pedig előszeretettel álcázza kék kontaktlencsékkel. Ezek után már csak pár szexvideót kellett készítenie, hogy híres lehessen, és igen nagy önfegyelemre vall, hogy mindehhez viszont nem csináltatott új melleket.

Mindenki ismeri Parist

Az interneten már-már rendszeres időközökben tűnnek fel a Paris Hilton újabb és újabb szexkalandjait dokumentáló rövidfilmek. Legutóbb szeptember végén került napvilágra egy kazetta, amelyben két korábbi pasiját, Nick Cartert, majd Jason Shaw-t elégíti ki: előbbit egy ajtónak támaszkodva, másikukat egy autó hátsó ülésén. Hogy a szabad szerelem mellett további hippi-hagyományokkal is előrukkoljon, mindezek után még egy jointot is elszív.

A legújabb hírek szerint azonban ezzel nem ér véget a filmek sora: hamarosan egy újabb darab várható, melyben a sztárocska már három fiatalemberrel szerepel közös jelenetben, a maradék feszültséget pedig egy lánnyal vezeti le. Az akciófilmet a három férfiszereplő állítólag harmincezer fontért kínálta fel a terjesztőknek, úgyhogy valószínűleg csak idő kérdése, hogy meg tudjanak állapodni az árról, és a közönség újabb élményekkel gazdagodjon a Paris Hilton pornó-saga révén.