Paris Hilton furmányosan csapott le kiszemeltjére

2004.10.26. 15:17
Paris Hilton azt híreszteli, összejött Mark Philippoussis ausztrál teniszezővel, akiről úgy tudni, boldog párkapcsolatban él. Paris ennek ellenkezőjét állítja: új pasija unta már az exet, így dobta az ő kedvéért. Bizonyítéka is van: egyszer kapott a sportolótól egy sms-t.
Paris lebeg a ruhaboltban

"Új pasim van. A föld fölött lebegek a boldogságtól. Nagyon izgalmas férfi, imádom őt. A neve: Mark Philippoussis" - jelentette ki Paris Hilton újságírók jelenlétében múlt hétvégén, amikor hollywoodi bevásárló körúton járt.

A bevásárlásra Nicky húgával indult, aki nemrég hagyta el férjét, Todd Meistert. Kettejüket nagy nyilvánosság követte, mert Paris egy nyereményjáték győzteseivel együtt járta a boltokat. Miután mindenkit megdöbbentett kijelentésével, megpróbálta az állítását alátámasztani. Telefonjában megmutatta a 27 éves teniszező fotóját, akinek azonnal írt egy üzenetet. Az ausztrál sportoló néhány percen belül válaszolt, így a tévés műsorvezető ezt is fel tudta mutatni, mint bizonyítékot.

"Imádom, imádom, imádom Markot" - ugrált Paris a ruhaüzletben, miután megkapta Philippoussis válasz-üzenetét, majd megmagyarázta, hogyan is lehet az ő pasija Delta Goodrem szerelme.

Delta unalmas

Paris szerint Mark megunta a Celine Dionhoz hasonlított énekesnőt, és izgalmasabb partnerre vágyott. Így aztán összejöttek. A sportoló szintén ausztrál származású barátnője letört a hír hallatán, hogy Mark dobja őt.

"Deltát felháborította, amit Paris Hilton művelt. Nagyon boldog pár voltak, jó volt látni, mennyire szeretik egymást. És akkor tessék, Paris így bekavart" - mondta a pár egyik közeli ismerőse a Herald Sun of Sydney című lapnak.

Goodrem ez idő alatt éppen Londonban népszerűsíti új lemezét. Néhány hete újságolta az ismerőseinek, hogy januári megismerkedésük óta nagy a boldogság közte, és a Scudnak becézett Mark között.

Delta Londonban, Mark San Diegóban, Paris Hollywoodban

"Mivel sokat vagyunk távol egymástól, vannak nehéz periódusok. De áthidaljuk ez a problémát" - mondta az énekesnő egy brit újságíró kérdésére. Kijelentése szöges ellentétben áll Paris véleményével.

"Már nincs köztük semmi. Régen szakítottak" - állítja az extravagáns műsorvezető. Mark azonban nem kommentálta az esetet. Kijelentette, nem hajlandó nyilatkozni Deltáról, sem Parisról. Annyit azonban lehet tudni, egyikükkel sem találkozik mostanában. Egy barátjánál vendégeskedik San Diegóban.