horoszkóp

Paris Hilton másnaposan ment dolgozni

2007.10.31. 11:14
Moszkvába hívta pár millió dollár az örökösnőt, aki sajnos csak másnaposan tudott eleget tenni a kötelességének. Hilton vállalta, hogy a nem csekély összeg fejében feltűnik egy orosz divatbemutatón, hogy ezzel is hozzájáruljon a fiatal és rettentően gazdag apuka lányának sikeréhez.

Másnaposan érkezett Moszkvába Paris Hilton egy ifjú divattervező bemutatójára Hugh Hefner Playboy mogul Halloween partija után. A szerdai moszkvai lapok jelentései szerint az orosz fővárosban a szőkeség csak folytatta az ivást. A Hilton lány valószínűleg pénzt akart keresni puszta jelenlétével, nyilván ezért vállalta, hogy a moszkvai Divathéten az alig 14 éves Kira Plasztinyina divatbemutatóját végigkonzumálja.

Az ifjú művésznő édesapja meglehetősen jómódú, s egyes hírek szerint egymillió, mások szerint kétmillió dollárt fizetett a botrányairól híres örökösnőnek a látogatásért. Paris Hilton jelenléte azért ért meg ennyit a papának, mert szerinte ő ma az egyik legjobb marketing-befektetés: az összeg csekélynek mondható ahhoz képest, amit az így kapott reklámért kellett volna fizetnie, hiszen a kislánya bemutatójáról készült fotók bejárták az egész világot. 

Moszkovszkij Komszomolec című bulvárlap szerint a szőkeség olyan állapotban érkezett Moszkvába, hogy nagyon nehezére eshetett végigülni a divatbemutatót, amelyen ráadásul inkább a legifjabb korosztályoknak szóló holmikat láthatott. Amint véget ért a manökenek vonulása, Paris a pódiumra lépett, szívélyesen gratulált a tervezőnek, majd elsietett átöltözni, hogy idejében odaérjen a Turandot étteremben Plasztinyin úr által rendezett díszvacsorára, amelyre ugyancsak a moszkvai társasági élet krémjét hívták meg - derült ki az MTI híréből.


Ott is iszogatott egy keveset az ünnepelt egészségére, majd ezt a tevékenységét hajnalig folytatta különböző moszkvai klubokban. Olyannyira, hogy a szerdára tervezett városnézést lemondta - jelentette a moszkvai bulvársajtó.