horoszkóp

A rendőrség vizsgálja Paris Hilton autóbalesetét

dns
2005.11.11. 14:00
Paris Hilton új, görög hajómágnás barátja láthatóan részegen a fejére húzott dzsekijével igyekezett távol tartani magától a fotósokat, így azonban belehajtott egy kamionba. A rendőrség annak kiderítésére indított eljárást, hogy kiderüljön, miért engedték haza Parist és barátját, miután balesetet okoztak.

"Köszönöm rendőr úr. Szeretem a rendőrséget!" - dobott egy csókot Paris Hilton a Los Angeles-i rendőrség járőre felé, aki elengedte a hotel örökösnőt és barátait, miután részegen közlekedtek a lány Bentley-ével.

Görög, szőke mágnás dzsekivel a fején

Paris Hilton

Néhány nappal ezelőtt Paris Hilton bulizni indult a görög Stavros Niarchosszal - aki volt vőlegényéhez hasonlóan szőke, görög hajómágnás fiatalember - valamint Rod Stewart lányával, Kimberly-vel és az MTV zenecsatorna egyik műsorvezetőjével. Az éjszakai mulatóhelyen leitták magukat, majd csalódottan konstatálták, tucatnyi paparazzi várja őket a bejáratnál, hogy megörökítsék az esti programot, amelynek megvágott változatát egyébként a TMZ.com internetes portálon is megjelentették.

A felvételen jól látszik, a kapatos Stavros Niarchost irritálja a fotósok jelenléte, ezért miután izomból beindítja a Bentley-t, a vakuk ellen védekezve a fejére húzza a dzsekijét, majd belehajt az előtte néhány méterrel parkoló teherautóba, miközben a fotósok ijedten félreugranak az útjából. Paris Hilton egykedvűen veszi tudomásul, hogy luxusautója megsérült elöl, és ekkor az egyre idegesebb hajómágnás hatalmas gázzal kihátrál és elhajt.

A mágnás álláspontja

A kamera az újabb ütközést nem tudta rögzíteni, de a rendőri intézkedést megörökítette a stáb. A felvételen egy rövid vita látható az intézkedő rendőrök és a baráti társaság között, egyikük a könyökénél fogva tartja vissza Stavros Niarchost, hogy jelentősebb kárt okozzon, de minden bizonnyal a szavai is meggyőzőek lehetnek. Ezt követően a járőr ugyanis hazaengedi a csapatot, amiért a hotelörökösnő hálásnak tűnik.

Paris Hilton szóvivője Jack Ketsoyan az esetet követően sietve közölte, az örökösnő nem sérült meg a balesetben, és nem erősítette meg a látszatot, hogy a sofőr részegen randalírozott az utakon. A rendőrség elsőként azt próbálja kideríteni, Niarchos vérében valójában mennyi alkohol volt, bár ezt utólag nehéz megállapítani. A hatóság belső vizsgálatot is kezdeményez annak kiderítésére, az ügyben intézkedő járőr miért engedte el a sofőrt.