horoszkóp

Paris Hilton nem kap kaviárt

2004.11.19. 14:41
Paris Hilton életrajzi könyvében leírta, hogy szerinte kaviárt enni ciki, mert az "feltörekvő sztárocskáknak való". Legközelebbi kaviárrendelésénél aztán meglepődött, mert beszállítója is olvasta a könyvet, és nem volt hajlandó kiszolgálni. A könyv további hasznos életmódtanácsokat is tartalmaz.
Paris Hilton nemrég megjelent, Egy örökösnő vallomásai című önéletrajzi könyvében hasznosnak szánt tanácsokat ad olvasóinak arra nézve, hogyan viselkedhetnek úgy, mint egy született örökösnő. A 23 éves Hilton élettapasztalatain alapuló tanácsok egyike például, hogy "ne egyél kaviárt, mert azt csak a feltörekvő sztárocskák szoktak".

Az énekesi és filmszínészi karrierre törekvő örökösnő személyzete azonban nem oszthatta Hilton véleményét, amikor a napokban azzal hívták fel Kalifornia egyik legfelkapottabb kaviárforgalmazóját, hogy szeretnének egy ingyenes szállítmányt rendelni tőlük a sztárocska legközelebbi partijára. A New York Daily News szerint a Tsar Nicoulai cég személyzete valószínűleg olvashatta a könyvet, mert azonnal emlékeztették Hilton titkárát arra, mit írt Paris a kaviárról, majd nem voltak hajlandóak teljesíteni a rendelést.

Megfontolandó tanácsok

A szőke örökösnő könyvében további tanácsokkal is szolgál olvasóinak, bár érdemes ezeket is fenntartással kezelni. Az azonban mindenképp megszívelendő, hogy "Ne légy túl laza, mert akkor a pasik azt hiszik, könnyen kapható vagy." Az eddig talán túl laza Hiltonnak eddig két pornóvideója jelent meg a neten, és állítólag egy harmadik is lappang valahol.

Egy örökösnő nem lehet átlagos

További hasznos tudnivaló lehet az olvasók számára az is, hogy egy örökösnő soha nem kel fel tíz óra előtt, és éjjel három előtt nem is fekszik le. Hilton szerint "az átlagos életmód átlagembereknek való, az meg bárki lehet. Te ne legyél az, az olyan ásítóan unalmas." Az örökösnői öltözködési tippek ehhez képest nem különösebben újszerűek: "Mutogasd a hasad és a köldököd. Ha pedig farmert húzol, csakis csípőfazont hordj, és jóval a csípőd alá eresztve viseld. Légy mindig szuperszexi - ha nincs pasid, azért, ha van, akkor pedig azért, hogy féltékennyé tedd."

Mielőtt valaki kedvet kapna az örökösnői életstílushoz, Hilton azért elárulja, hogy az sem fenékig pezsgő: "Örökös félelemben élek a pattanások miatt. De hát ki nem?"