horoszkóp

Megjelennek Paris Hilton leszbikus fotói

2004.11.23. 12:09
A szőke örökösnő három éve egy night clubban szenvedélyesen csókolózott egy barnahajú lánnyal. Az esetet dokumentálta egy fotós, a képeket pedig most a Hustler magazin jelenteti meg - és dönt ezzel várhatóan olvasottsági rekordot.

"Új Paris Hiltont ismerhet meg a nagyközönség" - ígéri titokzatosan Larry Flynt, a Hustler magazin alapító főszerkesztője a New York Daily News hasábjain, miután elhatározta, magazinjában megjelentet néhány fotót Paris Hiltonról.

Paris mellét fogdosta

A hotelek hírhedt hercegnője három évvel ezelőtt egy night clubban mulatott barátai társaságában. Az est fénypontja az volt, amikor Paris egy, a nyilvánosság és az amerikai partikultúra számára ismeretlen barna lánnyal jött össze. A szórakozóhelyen az egyik fotós megörökítette, ahogy Paris megöleli a lányt, majd csókolózni kezdenek. A képeken az örökösnő párducmintás felsőrészt visel, és hozzá illő fekete nadrágot.

A másik képen már sokkal inkább összemelegedik a pár. A barna lány Paris mellét fogdossa, miközben folyamatosan csókolóznak.

Botránykultusz

A fotósorozatról tudomást szerzett a Hilton-lány szóvivője, Gina Hoffman is, aki azt állítja, képek ide vagy oda, Paris heteroszexuális. A Paris személyiségének mélységét kutatók már meg sem lepődnek az ehhez hasonló akciókon, a televíziós műsorvezető ugyanis nagy áldozatokra képes egy kis hírverésért.

Legutóbb egy bevásárló körúton azt kezdte terjeszteni magáról, Mark Philippoussis ausztrál teniszezővel jár. Mivel Mark párja akkoriban Delta Goodrem énekesnő volt, Paris könnyűszerrel elintézte a kapcsolatukat. "Delta mellett Mark csak unatkozott" - állította Paris, akinek izgalmas szexuális életét a világhálón közzé tett pornófelvételek nyomán is kívülről ismerhetik már a netezők.