horoszkóp

Nyilvánosságra kerültek Paris Hilton szerelmes levelei

2005.01.25. 14:44
A szőke szállodalánc-örökösnő előszeretettel biztosította múlhatatlan érzéseiről akkori barátját, Nick Cartert kiskorú ebek fotóival díszített levelezőlapokon. A férfi később előszeretettel tette közzé a neten szeretkezéseik videofelvételeit.

Egy újabb pornófilm felbukkanása a szállodalánc-örökösnővel a főszerepben már senkit sem tudna meglepni. Most viszont Paris Hilton ismét újdonsággal szolgált: napvilágra kerültek Nick Carterhez írott szerelmeslevelei.

Nyuszika ír

#alt#
Paris Hilton

A Backstreet Boys egykori tagjához tavaly pár hónapig fűzte lángoló szerelem a szőke örökösnőt. Akkoriban írott szerelmesleveleiben a 23 éves Hilton túláradóan biztosítgatja a férfit soha el nem múló érzéseiről. Az egyik levélben - melynek aláírása "Paris - örökre a te kis Nyuszikád" -, boldog születésnapot kívánva áradozik érzelmeiről: "Nem akarom, hogy valaha is kételkedj bennem! Tudod, hogy a világ minden kincséért sem cseszném el ezt a dolgot kettőnk közt! Iszonyú nehéz hónapok állnak mögöttem, és boldog vagyok, amiért megtaláltalak! Halálosan szeretlek!" Egy másik levélben négyhónapos jubileumuk alkalmából így ír: "Az egész világot jelented nekem. Gondolj valamire, ami nélkül nem tudsz élni, és szorozd be százzal!"

A szőke Hilton-örökösnő előszeretettel használt kiskutyás üdvözlőlapokat érzéseinek tolmácsolására - adja hírül a New York Post, akik ismeretlen forrásból hozzájutottak pár példányhoz ezekből. Az egyikben a szőkeség Carter bocsánatáért esedezik: "szeretném, hogy tudd, mennyire sajnálom, amiért hazudtam neked", majd biztosítja róla: "nem tudod elképzelni azt a fájdalmat, amit akkor éreztem, mikor úgy volt, hogy elveszítelek. Mintha a lelkem egyik felét tépték volna ki belőlem. Soha nem éreztem magam ilyen magányosnak, és nem akarom, hogy valaha is ismét át kelljen élnem ezt."

Egy szerelem vége

Máshol dalszövegi mélységekbe merülve ecseteli érzéseinek hevességét: "Soha nem akarlak elveszíteni. Nem akarlak megbántani. Annyira bánt, hogy fájdalmat okoztam neked. Mától kezdve minden más lesz, ígérem." A dolgok valóban új irányt vettek: a pár nem sokkal később szakított, miután júliusban Hiltont összekarmolt arccal és feldagadt ajakkal kapták lencsevégre.