Paris Hilton férjhez akar menni Parishoz

dns
2005.04.29. 15:11
A szállodaörökösnő alig néhány hónapja ismeri Paris Latsis görög milliomost, de úgy gondolja, vele szeretné leélni az életét. Nemrég még Nick Cartert is hasonló módon biztosította múlhatatlan szerelméről. Nem tudni, a legújabb férjjelölt kötélnek áll-e.

Paris Hilton az év eleje óta jár Paris Latsis görög milliomossal, de már az esküvőjét tervezgeti. "A jövőben mindenképp férjhez szeretnék menni. Igaz, hogy fiatal vagyok még, de igazán szeretem őt. Biztos vagyok benne, hogy ő az a srác, akivel az életem hátralevő részét le szeretném élni" - jelentette ki a szállodaörökösnő, akit az iol.com nevű portál idézett.

Örök szerelem

Paris és Paris csupán négy hónapja találkozott először, megismerkedésük történetéről nem sokat tudni. A Hilton-lány szerint ennek egyik oka, hogy barátját nyomasztja az ismertsége. Latsis egyébként a világ 52. leggazdagabb embere, és szíve szerint őrizné az inkognitóját."Nem szereti a felhajtást, és nem örülne, ha az életét kamerák előtt kellene élnie" - vélte Paris Hilton.

Paris és Paris
Sokak számára kérdéses, hogy valóban tartós lesz ez a szerelem, Paris ugyanis nem a hosszú, mély kapcsolatairól híres. Bárki megvásárolhatja azt a pornófilmet, melyen a szállodaörökösnő Rick Solomonnal, akkori pasijával szexel. A házivideót Solomon "One Night in Paris" címmel kezdte árulni, Paris pedig előbb perelt, majd beleegyezett, hogy százalékot kapjon a bevételekből. Az nemrég az interneten is olvasható volt, ahogy volt barátját, Nick Cartert biztosította múlhatatlan szerelméről egy kölyökkutyákat ábrázoló képeslapon.

"Tudod, hogy a világ minden kincséért sem cseszném el ezt a dolgot kettőnk közt! Iszonyú nehéz hónapok állnak mögöttem, és boldog vagyok, amiért megtaláltalak! Halálosan szeretlek!" -írta akkoriban az énekesnek Paris. Tavaly ősszel pedig különös stratégiát alkalmazott, hogy bevágódjon egy kiszemeltjénél. Egy nap azt kezdte terjeszteni, hogy összejött Mark Philippoussis ausztrál teniszezővel, aki egyébként addig boldog párkapcsolatban élt. Paris Hilton azonban a bulvársajtóban arról nyilatkozott, a teniszező unja már a barátnőjét, Delta Goodremet, ezért hamarosan dobja majd Paris kedvéért. Nem így lett.

Ad hoc házasság

Ugyanakkor a meggondolatlan, ad hoc házasság sem áll távol a Hilton családtól. Paris húga, Nicki 2004-ben egy Las Vegas-i kiruccanás alkalmával hirtelen ötlettől vezérelve férjhez ment Todd Meister pénzügyi tanácsadóhoz, akit nővéréhez hasonló kifejezésekkel biztosított az örök szerelméről. Mindössze két hónap telt el, és a házasságuk válságba került, ami után a pár az esküvő érvénytelenítésén dolgozott.