horoszkóp

Paris Hilton hamis eljegyzési gyűrűvel villogott

2005.11.14. 13:06
A szőke örökösnő nem találta elég látványosnak Paris Latsistól kapott gyémánt eljegyzési gyűrűjét, ezért vett magának egy jó nagy hamisat.

Paris Hilton eljegyzési gyűrűje körül már eddig is zajlott a médiafelhajtás: először nem tetszett neki, aztán kapott egy újat, aminek árán kiakadt jövendőbeli apósa, majd az eljegyzés felbontása után sem adta vissza a több mint kétmillió dollárosnak mondott ékszert exvőlegényének. Mint a New York Post egy Paris-kozeli informátortól megtudta, ennek oka az, hogy a boldogan villogtatott nagy gyémánt nem valódi.

Sok hűhó

Paris Latsis görög hajómágnás először egy sárga gyémánttal díszített ékszert vett szerelmének eljegyzési gyűrűként, ez azonban nem nyerte el menyasszonya tetszését. A vőlegény ezért másodszor is nekifutott a műveletnek, és egy több mint két és félmillió dolláros brillt vásárolt neki, amivel viszont saját családja rosszallását is sikerült kivívnia. Apja ugyanis úgy vélte: kár ekkora összeget kidobni egy ékszerre, mikor jótékony célokra is adakozhattak volna. Az após minden szempontból a jövőbe látott: az eljegyzést a fiatalok mindössze párhavi jegyesség után felbontották, így a drága ajándék már csak befektetésként sem volt túl jó választás, másrészt az ex-menyasszony nem adta vissza az ékszert, hanem árverésre bocsátotta, hogy a bevételből a Katrina-hurrikán áldozatait támogassa.

Kamubizsu

Az árverés végeredményéről újabb hírek nem érkeztek, a New York Post azonban tudni véli, hogy Hilton valójában azért nem adta vissza a gyűrűt, mert az nem valódi: "Paris Latsistól egy Cartier-gyűrűt kapott, de azt túl kicsinek találta, ezért vett magának egy jó nagyo, és addig villogtatta az US Weeklynek, amíg mindenkit behülyített vele. Pedig abban nem is gyémánt van, csak sima cirkon". Az örökösnő azt hangoztatta, hogy új, nagyobb köves gyűrűje 24 karátos, az informátor szerint a valódi, amit Latsistól kapott, ennél jóval kisebb, csak 5 karátos.

Az eljegyzés felbontása óta Hilton ismét szerelembe esett, de úgy tűnik, marad a görög hajósdinasztiák körében: legújabb választottja, Stavros Niarchos szintén ilyen család örököse.