horoszkóp

Hozza össze Győzikét Molnár Anikóval!

2007.09.06. 12:17

Ha Ön Ámor lenne, talán jobb párosításokat hozna össze, mint az élet. Most mindenesetre megadjuk a lehetőséget, hogy olyan párok legyenek egymáséi, akiket még mindezidáig nem boronáltak össze. Vagy csak kicsit.

Ágica - Csernus Imre

Az ősz beálltával nagy butaságot elkövető Ágicát a jelek szerit nem elégítette ki se a mellnagyobbítás, se a félmeztelenül címlapra-kerülés, úgy gondolta véget vet nyomorultnak vélt életének, de aztán szerencsére megbánta és már jól van, még be is pasizott, de erről most nem beszélünk. Abba meg bele se nagyon merünk gondolni, mi lett volna, ha sikerül neki az öngyilkosság, viszont az már biztos, hogy nem ússza meg az orvosi segítséget. És mi más húzhatná ki az embert a gödörből, mint egy új szerelem, kiváltképp, ha együtt érkezik az orvosi segítséggel. Így jutott eszünkbe a doki, aki keményen kezébe vehetné az exvillalakót, aki a szerelem által újra címlapra kerülhetne és akkor talán helyreállna a lelki egyensúlya.

Albert Györgyi - Friderikusz Sándor

Mivel Jáksó Lászlót úgyis boldog-boldogtalannal összeboronálják, ezért mi úgy gondoltuk, inkább Friderikusz Sándornak adjuk meg a lehetőséget, hogy pátyolgassa Albert Györgyi lelkét. Már csak azért is merült fel ez bennünk, mivel a műsorvezető mindig olyan nagyon komoly, felelős úriember, Albert meg olyan szárnyaszegett kismadár, sok problémával, tehát ez feltehetően egy nyílt, boldog párkapcsolat lehetne, tele egzotikus utazásokkal és nem csak a húszéveseké a világ életérzéssel. És akkor talán Fridi se bánná, ha Albertet többen néznék. Egytől tízig, önt mennyire hozná lázba a furcsa pár?

Bódi Sylvi - Kóka János

A szép explaymate most épp szingli és ugyan sokat nem tudunk a magánéletéről, azt sejtjük, hogy azért kedveli a luxust. Ezért gondoltunk az exminiszter úrra, aki ugyebár nemcsak hogy Magyarország leggazdagabbjai közé tartozik, de van neki hatalma és befolyása is, ami szintén nem jöhet rosszul. Arról nem is beszélve, hogy Kóka kedveli az extrém sportokat és amióta Bódi részt vett a Kékszalagon, meg a Magyar Tengeri Bajnokságon már az is nyilvánvaló, hogy mi lehetne a kedvenc időtöltésük, igaz a modell inkább a sebesség megszállottja. Sebaj, kapna repülőt.

Gyöngyösi Nándi - Lakatos Márk

Először Ladányi Ádámot, idei Mr. Gay Hungary-t gondoltuk összeadni az őrült stylist Lakatos Márkkal, de aztán mégis Gyöngyösi lett a befutó, aki ugyebár a tavalyi legszebb meleg. Ennek egyszerű oka az, hogy míg Gyöngyösi egy női szemmel nézve is jó pasi, addig Ladányi helyezete számunkra megfejthetetlen, viszont Lakatos Márkot szeretjük, meg tehetségesnek is tartjuk, így neki jó pasi dukál. Azt viszont már egy kicsit unjuk, hogy mindig hetero párok szerepelnek újságok címlapjain, szeretnénk feldobni a langyos állóvizet, ezért, ha önök is reménykednek egy ilyesfajta bulvárszerelemben, ne habozzanak, szavazzák össze őket.

Karsai Zita - Havas Henrik

A korkülönbség ugyan nagy, de sebaj, hiszen láttunk mi már karon varjút. Ráadásul a két jó barát amúgy is mindenhová együtt jár, mióta a tanár úr felkarolta anyagilag az exmegatáncost, aki most tánciskolát nyit. És mivel Karsai is panaszkodott arról, hogy milyen nehéz sztárként párt találnia, a megmondó, arrogáns Havas igazán kézenfekvő megoldás lehetne számára. A túlintelligens Havas okíthatná az életre, míg Karsai megtaníthatná a Dirty Dancing emelését. Hát nem lenne ez egy ideális világ?

Kelemen Anna - Németh Kristóf

A Velvet titkos favoritja. Szívünk egy emberként szakadt meg, amikor elkelt a BK őszinte mosolyú féligrosszfiúja, pláne mikor aztán kiderült, hogy gyermeke is születik nemsoká. Mert mi mégis azt gondoltuk, hogy Németh a férjesasszonycsábítás után más pletykamagazinok címlapjára illő sztorival szúrja ki a rajongói és irigyei szemét, és nem egy vidéki orvostanhallgatót szemel ki, hanem legalább egy szexszimbólumot. Igaz Annácskának valószínűleg vékonyka Németh pénztárcája, és az is sanszos, hogy nem elégszik meg holmi címlapért kapott félegzotikus nyaralással, bár a mostani anyagi helyzete állítólag nem túl rózsás, így ki tudja. Kár, hogy még a Kertészgéza imidzsébe sem fér bele az otthagyom a terhes feleségem, nemhogy a mindig olyan bizarrul korrekt Németh Kristóféba.

Lola - Rippel fivérek

a Hát kik azok, akik mindig minden reklámbulin jelen vannak, legyen szó pókerezésről, csúszdázásról, golfozásról vagy bármiről? Persze hogy a Rippel fivérek, akik két rekord között tulajdonképpen semmi mást nem is nagyon csinálnak. Na és Lola, az énekesnő. Igazán nem akarunk perverznek tűnni, de ők hárman így egy igen izgalmas trió lennének, hiszen Lola kicsi, könnyű és fiatal, míg Rippelék nagyok és erősek, hármasban szinte rá se férnének a bulvárlapok címlapjára. Persze az is jó sztori lenne, ha a két Rippel összeveszne a kicsi Lolán, de maradjunk az elméleti realitások talaján.

Molnár Anikó - Győzike

VV/NagyŐ Anikó most persze boldog, hisz rátalált a nagy szerelem, bár valljuk be, ő mindig jó volt ebben a nagy szerelem rátalálásban, tulajdonképpen az összes pasija nagy szerelem volt. A legtöbb ennek ellenére nem túl szép véget ért, lehet kéne neki valaki, aki kicsit megregulázza. Így ha véletlenül mégse jönne össze a tartós boldogság, mi nagyon javasoljuk neki Győzikét, mert az lenne csak a valóságshow, ha ezek ketten összebútoroznának. Szinte biztos, hogy repülnének a székek, asztalok, sőt talán még a pofonok is, és akkor Győzinek se kéne mindenféle álfelcsinálásról szóló pletykákkal meg örömlányokkal címlapra kerülnie.

Soma - Márk

Spitzer Gyöngyi ugyebár híres arról, hogy szívesen ront vagy rontana meg fiatal fiúkákat, így azt gondoltuk kapjon hát egy szüzet vagy legalábbis egy szűz kinézetű fickót, és erre a magyar Mika-klón, azaz Márk tökéletesen alkalmasnak tűnik. A Viva által hirtelen felfedezett fiú nyilván rengeteget tanulhatna a gésától, aki csengő hangján még vokálozhatna is alá néha, vagy lehetne fordítva és akkor már tényleg olyan lenne Soma, mint Tina Turner.

Köszönjük, hogy kitöltötte.