horoszkóp

Palcsó Tamás és Tóth Gabi együtt lépnek fel

2006.08.10. 09:23
Együtt lép fel a Szigeten Palcsó Tamás és Tóth Gabi, ahol egy szerelmes számot adnak majd elő. Palcsó egyelőre még a próbára sem mert elmenni, mert tart volt szerelmétől.

Palcsó Tamás tart Tóth Gabitól

Egy fél évvel ezelőtt lekötött fellépésre kerül majd sor pénteken, a Szigeten, ahol az egykori Megasztáros szerelmes pár ad elő egy érzelmes duettet. A Színes Bulvár Lap úgy tudja, hogy Palcsó Tamás tart a közös fellépéstől, mert nem tudja, hogy hogyan reagálnak majd egymásra volt barátnőjével. Tóth Gabi szerint azonban nincs mitől félni, ő ugyanis biztos benne, hogy három perc alatt feloldódik majd köztük a feszültség, ráadásul új pasija, Attila is elkíséri majd a fellépésre.

Megegyeztek, hogy vége

Sorozatos szakítások és kibékülések után nyár elején szakított végleg Palcsó Tamás és Tóth Gabi, akik a Megasztár második szériájának döntői idején szerettek egymásba, miután az énekesnő rövid kapcsolatát megszakította a szintén döntős Bálint Ádámmal. Tóth Gabi a szakítás kapcsán azt mondta, kettejük szerelme kihűlt, már csak baráti érzelmeket táplálnak egymás iránt. Hozzátette, miután ezt bevallották egymásnak, mindketten nagyon megkönnyebbültek.

Az új pasi jobban illik hozzá

A Megasztáros lány Puskás Péteren keresztül ismerkedett meg a vezetéknév nélküli Attilával, aki egy budapesti főiskolán tanul, emellett modellkedik, küzdősportol és versenyszerűen csocsózik. Tóth Gabi egy ismerőse szerint az új fiú jobban illik Tóthoz, mint Palcsó, mert sokkal határozottabb és talpraesettebb.