horoszkóp

Pataky Attila Erika egyik fogától indul be

2008.10.03. 10:55
Az énekest nem érdekli a majd harmincévnyi korkülönbség, ami közte és Erika között van. Benne állandóan jelen van az a kémiai vegyérték, ami a szerelemhez szükséges. Kijelentette, hogy nem akarja mostani barátnőjét birtokolni, inkább állandóan el akarja csábítani. Erikáról azt is megtudtuk, hogy különleges a fogazata, és tizennégy éves kora óta rajong Patakyért.

Az énekes a Best magazinnak elmondta: sosem ragaszkodott ahhoz, hogy nála jóval fiatalabb barátnője legyen, de így hozta az élet. Pataky szerint benne megvan a szerelem, és a szervezetében folyamatosan fejlődik egy különleges kémiai vegyérték, mindig megtalálja azt az illetőt, aki ugyanígy van hangolva, mint ő.

Pataky Attila!

Atlétasrácok nőit hódította el

A zenész szerint a korkülönbség nem számít, mert találkozott már öreg huszonévessel és fiatalos nyolcvanassal is. „Nem zavarnak a konvenciók, hogy mások szemében mi az elfogadott. Valóban ötvennyolc éves vagyok, de egyáltalán nem érzem magam annyinak. Nem akarok beképzeltnek tűnni, de olyan, mintha negyvenhárom lennék." Pataky a nők nyelvét állítólag nagyon hamar elsajátította, ennek az a bizonyítéka, hogy még építész technikusként is el tudta csábítani a hölgyeket a jóvágású „atlétasrácok" mellől.  

Pataky Beával történt szakítása után ismerkedett meg húszas éveinek végén járó kedvesével, Erikával, akit elmondása szerint nem szeretne a tulajdonának tekinteni. „Inkább újra és újra el akarom csábítani, és fokozatosan megismerni. Egyszerűen jelen szeretnék lenni, és nem a jövőn rágódni, hogy átélhessem a szerelem csodáját a boldogság ízét!" Az Edda frontembere a nyálzuhatag után arról tájékoztatta a magazin olvasóit, hogy egyforma az érdeklődésük kedvesével, aki tizennégy éves kora óta a rajongója, és imádja a zenét. „Jó érzés, hogy hasonló dolgok iránt lángolunk, és tudunk róla beszélni is. Azt imádom benne a legjobban, hogy amikor mosolyog, látszik, hogy az egyik foga egy kicsit beljebb van a többinél. Ha ezt meglátom, legszívesebben órákon át csókolnám, annyira tetszik!"